Да се намали цената на ВиК Бургас услугите, която от

...
Да се намали цената на ВиК Бургас услугите, която от
Коментари Харесай

Кметове и областен искат нов инвестиционен план на ВиК-Бургас, за да намали цените

Да се понижи цената на ВиК Бургас услугите, която от 01 август е 4,39 лева с Данък добавена стойност. Това изиска регионалният шеф проф. Мария Нейкова по време на работна среща на членовете на Асоциацията по ВиК. На работната среща, участваха по-голямата част от кметовете и ръководителите на общинските препоръки, както и управлението на ВиК-Бургас.

Основните оферти, към които се сплотиха присъстващите, е управлението на ВиК-Бургас да преразгледа капиталовия си проект за отпадане на неприоритетни планове, както и източниците за финансовото застраховане на реализацията му. До 05 септември шефът на ВиК-Бургас ще показа на кметовете и регионалния шеф промененият формат на бизнес проекта, оферти за понижаване на оперативните разноски, усъвършенстване на стратегии и действия, както и опциите за обезпечаване на финансови средства.

При нужда ще се организира нова работна среща за разяснение на променения капиталов проект. Нейкова даде инструкции на ВиК-Бургас ЕАД да приготви нужните документи за кандидатстване за целево финансиране от " Български ВиК холдинг " EАД. Общините да станат акционери във ВиК, преразглеждане решението на КЕВР, закриване на Асоциацията по ВиК, както и нормативни промени в бранша, бяха други оферти, чути в залата.
 Партия е заела адвокатска адвокатска фирма против повишаването на водата в Бургас
Партия е заела адвокатска адвокатска фирма против повишаването на водата в Бургас

Имат и протестна готовност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР