Да се надяваме, че Сашко ще се върне на училище

...
Да се надяваме, че Сашко ще се върне на училище
Коментари Харесай

Бащата на детето беглец: Сашко се връща на училище след две седмици


" Да се надяваме, че Сашко ще се върне на учебно заведение до две седмици. " Това разкри пред " България Днес " Александър Цветанов, бащата на детето дезертьор.

" Сашко още е слаб и няма да има сили да се върне в час. Обучава се самостоятелно, т.е. в обособен кабинет, по основните предмети като български и математика ", добави родителят.
На 11 ноември детето изчезва по време на разходка с татко си в пернишката околност Голо бърдо. Спасителен екип го намира в дере по средата на планината 9 дни по-късно. На въпроса по какъв начин е оживял, отговор няма. Едно е ясно и то е, че всички в учебно заведение чакат завръщането му с неспокойствие.

" Рисуването му е най-любимият предмет . На новата му картина има шубраци и пътека, здания със светлини ", добавя Цветанов.
Въпреки положението си малчуганът не се разграничава от другите деца, що се отнася до вървене на учебно заведение. Ранното ставане за първи час е неписан закон, който не подминава никого, а в тази численост влиза и Сашко. 12-годишният възпитаник от време на време изпитва усложнения с ранното ставане.

 

 Последната картина на детето дезертьор

Последната картина на детето дезертьор

" Сашко обича да върви на учебно заведение, само че както всяко друго дете има моменти, в които не му се става. Цялостно е доста стимулиран. Той е много известна персона към този момент, да се надяваме, че ще се оправи някак с изпуснатия материал ", споделя шеговито бащата.

" Чакаме го с неспокойствие! Не знаем по кое време тъкмо ще се върне, само че го чакаме. Преподавателите му ще бъдат щастливи да го видят в класната стая още веднъж ", споделя пред " България Днес " Вера Даскалова, шеф на 8-о ОУ " Кракра Пернишки ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР