Да се каже, че старта на The Division беше проблематичен

...
Да се каже, че старта на The Division беше проблематичен
Коментари Харесай

The Division чества две години със специални събития в играта

Да се каже, че старта на The Division беше спорен ще е меко. Ubisoft обаче бързо върнаха в релсите, оправиха грешките и бъркотията и резултатите не закъсняха. Към играта бяха привлечени голям брой геймъри, които се пробват да спасят онлайн света на Ню Йорк от болест. Именно положителната поддръжка и издаването на чести обновления накараха мнозина да се влюбят в играта.

Две години по-късно, The Division се радва на наличието на над 20 000 000 играещи. И с цел да ознаменуват този миг, Ubi оповести на страниците на блога си, че стартира провеждането ба специфични събития, с които ще привлекат още повече почитатели.

Целият март ще е изпълнен със специфични изненади. Става дума за четири „глобални събития“ (по едно за всяка седмица от месеца) – характерност, изменяща всичките игрови действия посредством специфични модификатори, давайки късмет на играещите да завоюват специфични награди и козметични допълнения.



„Изключително сме горди от постигнатото през тези две години, Да се вслушваме и съблюдаваме обещаното на нашата общественост постоянно е било за нас приоритет и бихме желали да благодарим на всички играещи за скъпата противоположна връзка, която ни обезпечават и поддръжката, която ни дават“, показа при отбелязване на двугодишнината на играта креативният шеф Джулиан Герити.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР