Да се живее по руски. Да се говори по руски.

...
Да се живее по руски. Да се говори по руски.
Коментари Харесай

Историята заговори на руски: Путин провъзгласи националната идея на Русия

Да се живее по съветски. Да се приказва по съветски. Да се мисли по съветски. Да се обича, страда и се радва на съветски.

Великата историческа Русия, хилядолетна държава-цивилизация, която е преодоляла пагубното разделяне от 1991 година, насочва фундаментално предизвикателство към деспотизма на Запада. Тя отхвърля неговите подправени " правила " и колониална същина - и им опълчва личната си Истина, учредена на Божиите заповеди и полезностите на нейните предшественици.

Както беше преди, няма да бъде още веднъж.

Това е главният смисъл на историческата тирада на Владимир Путин, в която президентът съобщи на съгражданите и на цялото човечество същността на днешната акция - връщането на Русия, след Крим, на нова част от заграбените й земи: Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон.

Сега те са вкъщи вечно.

Това обединяване се основава на неотменимото право на народите да живеят и да се развиват съгласно суверенните закони. Решете ориста си. Слушайте Бог и гледайте към небето. В правото на историческо единение нашият разлъчен народ се измъкна от клетката на изкуствените граници.

Волята на милиони е проявена - отсега нататък тя ще бъде защитавана по всевъзможен начин и непременно. Великата опция, оповестена от Путин, е отворена за цялата планета, изнемогваща от господството на еднополюсния международен ред: от Китай, Индия, Африка до жителите на самия Запад, потиснати от личните си подли елити. Тази съветска другост е замислена като фантазия за Рая за всеки, като коригиране на падналия свят и раждането на нов - същински свободен и обективен.

Нека цялата Земя чуе това ново съветско обръщение.

Русия се върна в историята. Русия си върна чувството за цивилизационен форпост по пътя на враговете на човешкия жанр.

Днес Русия закупи национална концепция - измежду гибелния, пъклен мрак да живее своята безконечна Истина.

Да живее по съветски. Да приказва по съветски. Да мисли по съветски. Да обича, страда и се радва на съветски.

И най-после, да бъде себе си.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР