Да се избере подарък за мъж не звучи като кой

...
Да се избере подарък за мъж не звучи като кой
Коментари Харесай

Коледни подаръци за него - в последния момент

Да се избере подарък за мъж не звучи като кой знае какво предизвикателство. Мъжете са по-широко скроени - надали някой ще се нацупи, в случай че не получи тъкмо това, което е желал.

Тук обаче става мъчно, тъй като в случай че попитате някой мъж от какво тъкмо има потребност, отговорът е: “Всичко си имам ”.

И ситуацията става: “Дай на човек независимост, в случай че искаш да го пратиш в задънена улица ”.

Спокойно, тази година няма потребност от терзания, тъй като на помощ ви идва нашата шопинг селекция, която е с оферти за дарове за мъже на друга възраст и с разнообразни ползи.



Масажор Therabody - Theragun Pro

Мъжете доста постоянно подценяват удоволствието от масажа. Сякаш, това е нещо, което е или за дами, или за “болни хора ”, които имат болки в гърба, мускулите и ставите.

Мъжете са от стомана, тя няма потребност от масаж, нали? Не е тъкмо по този начин.

Масажорът Therabody е както за спортуващи, които познават телата си, по този начин и за “непросветени ”, на които им следва да се пристрастят.

Theragun Pro е най-мощният, изцяло адаптивен, апарат за дълбоки мускулни процедури. Подобрява възобновяване на мускулите, освобождава от напрежението и напрежението и успокоява дискомфорта с интелигентното устройство за ударна терапия.

Theragun е научно калибриран, с цел да доближи до 60% по-дълбоко в мускула от елементарен масажор, 40 пъти в секунда, за по-големи лечебни изгоди за тялото.

Безчетков мотор на PRO с технология QuietForce обезпечава до 27 кг. напън. Всичко това при звук, съпоставим със общоприета електрическа четка за зъби.

А 4 позиции на раменете и ергономичната ръкохватка на Theragun обезпечават постигане до всяка точка на тялото, без отмалялост и напрежение в китката.



Смарт часовник с eSIM - Huawei Watch 4

Какво значи смарт часовник, който поддържа eSIM? Да отговаряте на позвънявания, да пускате филми и музика или да вършиме фотоси от смарт часовника си не е нещо ново. Да го вършиме без да имате телефон в себе си обаче е и точно това разрешават моделите от.

Такива устройства ни оказват помощ да усъвършенстваме всекидневието си и да продължим да бъдем „ вързани “ и в същото време и по-свободни. А да подарите на един мъж малко независимост в никакъв случай не е неприятна концепция.



Бюро и въртящ се стол от IKEA (UTESPELARE/MATCHSPEL)

Много мъже работят от у дома, само че по този начин и не са си основали офис конюнктура, тъй че да им е комфортно. А това е доста значимо - и за успеваемостта при работа, и за здравето.

В IKEA има задоволително варианти за бюра и столове, които оферират органайзери за кабели под плота, тъй че елементарно да се поддържа чисто и подредено.

Комбинацията от е много забавна. Като започенм с това, че очевидно си отиват. Имат един “строг, само че обективен ” външен тип - черен метал и кожа. Изглеждат идеални като за някой, който в свободното си време играе игри, по този начин и за феновете на тежките ексел-таблици.

Височината на краката на бюрото може да се контролира ръчно, в случай че се постанова, а столът е задоволително ергономичен, с цел да предлага комфорт на тялото в продължение на часове.

Той има пригодим и заключващ се механизъм за наклоняване обратно за повече непоклатимост и надзор при другите позиции. Колелцата са с гумено покритие и се движат безпрепятствено по всеки тип подова настилка.

И още нещо значимо, което се подценява. Ако някой работи от у дома и се е излегнал на дивана, основава усещането, че си почива и дамата или децата могат да задават “излишни въпроси ”. За тях, въпреки и подсъзнателно, в тази позиция и тази конюнктура, няма по какъв начин да вършиме нещо значимо. Работното бюро към този момент придава престиж.



Поставка за преносим компютър OJULF

И още нещо от IKEA, което е доста практично. Понеже с предходното предложение към този момент обновихме работното място, в този момент и една алтернатива за краткотрайно решение.

може да трансформира даже седалката в рейса в “подвижен офис ”. Както е известно работата постоянно е допълнително от опциите ни да я свършим.

Тази поставка има възглавница и калъфка, която се смъква и пере, и разрешава повече еластичност и подвижност в всекидневието. И е много комфортна позиция на ръцете.


Panasonic MULTISHAPE Комплект

Всеки мъж би желал да има подобен подарък. Всичко е на едно място, мултифункционално, удбоно, дейно и остро като стомана на самурайски меч.

е комплект с глава за тример за подкастряне на брада, коса, тяло, глава за бръснене, глава на тример за подкастряне на нос. Накратко, всички съществени грижи за мъжката грижа.

MULTISHAPE е елементарен за ръководство, пасва чудесно на ръката и разрешава да променяте стила си.

Главата на тримера за подкастряне на брада (ER-CTW1) разполага с издръжливи и остри, заточени под 45° японски ножчета от неръждаема стомана. А тази на самобръсначката (ER-CSF1) разполага с още по-остри,вътрешни ножчета, направени от хирургическа неръждаема стомана.

 Коледен шопинг в Сердика Център

Ваучер за извършване на покупки

Има случаи, в които или не знаем какво тъкмо да купим, или не разбираме от това, което би трябвало да бъде “перфектният подарък ”.

Или времето дотам ни е притиснало, че би трябвало да са откри избавителен вид за изплъзване от обстановката.

За такива случаи има ваучери за извършване на покупки.

Тези на Сердика Център са налични в три разнообразни цвята и стойности -

Ваучерите важат в над 120 магазина в мола, тъй че мъжът до вас да може да се разноски на мира.



Apple AirTag

Не единствено за мъже, а и за хора, които има навика да губят всичко. Ключове, портфейл, кучето…

Това е новаторско устройство за намиране на изгубени движимости, което оказва помощ бързо и елементарно да откриете предмета, към който е прикован.

Ако Apple AirTag е наоколо, стартира да издава тон, тъй че да се ориентирате по него.

Ако обаче сте доста надалеч, не губете вяра. Стотици милиони други Apple устройства, като iPhone, Mac и iPad оказват помощ в търсенето. Благодарение на голямата мрежа от онлайн Apple устройства, може да получите сигнал незабавно, откакто някое от тях попадне в обсега AirTag. Той изпраща криптиран Bluetooth сигнал, който може да бъде прихванат от околните Apple устройства във Find My мрежата. Те изпращат местоположението на AirTag към вашия iCloud, след което вие можете да влезете във Find My приложението и от там да разберете къде се намира.

Спокойно, AirTag е създаден тъй че да попречи на нежелано следене: в случай че нечии различен AirTag попадне във вашия багаж, вашият iPhone ще разбере, че пътувате с него и ще ви предизвести за това.

Накратко, това е подарък, който давате с думите: “Вече няма да изгубваш нищо! ”



Leatherman Multitool - ARC

Подарък за мъжете, които обичат да се оправят с предстоящите и непредвидени проблеми в всекидневието си.

Има мъже, които обичат да ремонтират всичко сами и вместо да се изнервят, когато нещо се скапе, го одобряват като предизвикателство. Има и такива, които не ги бива толкоз доста по тази част.

И представителите на първия вид, и тези на втория обаче се нуждаят от мултифукционален инструмент. Първите, тъй като, най-вероятно, си имат всичко, просто да не би трябвало да търсят или когато пътуват някъде, да вземат всичко належащо едновременно. А вторите, тъй като нямат навика да купуват принадлежности от първа нужда, единствено с един да вземат решение проблемите си.

, който е 20 в 1. Включва заострени клещи, елементарни клещи, сменяеми секачи за тел, заменяем секач за твърда тел, инструмент за сплескване на кабелни обувки, инструмент за разкриване на кабели, острие от премиум стомана MagnaCut, ножицa, трион, чук, пила за дърво и стомана, пила с диамантено покритие, пила-острие, шило, шило с острие, отварачка за бутилки, отварачка за консерви, огромна отвертка, огромен държач за битове, дребен държач за битове.

ARC е първият мултифункционален инструмент, чието острие е направено от първокласна стомана, а всеки инструмент в тази серия е като продължение на ръката.


Пуловер

Да, когато си у дома пред компютъра, пуловерът може да ти се стори като скучно предложение. Излезеш ли на открито, нуждата му стартира да се усеща осезаемо.

Вълненият или кашмирен пуловер постоянно е подобаващ подарък за мъжете, които ценят класическия жанр. А и така наречен “Smart look ” постоянно е на мода.

Най-добрият избор в действителност е по-обикновен модел в приглушени цветове – черно, бежово или тъмносиньо, който може да носи в всекидневие за работа и освен. А и да може да се съчетава с повече облекла и други цветове.

Има обаче и различен метод - грозният коледен пуловер е съвсем традиция в някои страни. Той е обособен род, който намира своето място в киното и в рекламата.

В последните години носенето на “грозни коледни пуловери ” става все по-голяма наклонност, подсилвана от обществените мрежи и марките, които пускат свои модели.


Смартфон Huawei P60 Pro

Ако мъжът, на който избирате подарък, има афинитет към фотографията, то може да се окаже отличният смарт телефон за него.

Още преди формалното лансиране на устройството за европейските пазари, P60 Pro завоюва премията на TIPA (Technical Image Press Association) - най-голямата и авторитетна медийна асоциация за снимка и изображения, в която членуват издания от целия свят. Те удостоиха P60 Pro с TIPA WORLD AWARD за най-хубав фото смарт телефон за 2023 година

Причината за триумфа на P60 Pro не е увеличението на мегапикселите на датчиците, а тяхната усъвършенстваната светлочувствителност. Подобно на последния Mate 50 Pro, P60 Pro също разполага с. Това доближаване към класическата снимка, доколкото е допустимо посредством едно смарт устройство, е ключът към триумфа на възпроизвеждането на картината от страна на Huawei.



Туристически обувки

Веднага влизат в приложимост. Зимата защищават от мраз и влага, а лятото са идеални за планина.

При избора са значими няколко специфики. Ниските обувки нормално са по-леки, до момента в който обувките до глезена защищават по-добре от навяхвания или навлизане на нечистотия, вода и сняг. Ниските са по-подходящи за по-динамични или по-малко взискателни действия, до момента в който обувките до глезена могат да се употребяват при по-предизвикателни терени и когато се нуждаете от по-добра непоклатимост.

Ако възнамерявате да ги подарите на мъж, който смятате, че ще ги употребява за ежедневни разходки, разхождане на кучето и леки преходи, меките ниски туристически обувки са съвършени. Ако обаче той ще ги употребява повече от няколко пъти годишно и ще ги разхожда на сериозен терен, си коства да инвестирате в обувки до глезена с по-твърда междинна подметка.


Маратонки за тичане ASICS NOVABLAST™ 4

Първо, обувките за тичане не задължават никого безусловно да бяга с тях. Те са толкоз комфортни и добре изглеждащи, че са съвършени и просто за разходка в парка.

И въпреки всичко, в случай че един мъж спортува, ще създадат бягането за него наслаждение.

ASICS за вложили години труд, биомеханични проби и доста просвета, с цел да създадат NOVABLAST™ 4 обувка, която да бъде съвършен сътрудник в бягането. Брандът има зад тила си десетилетия опит и влага в създаването на всеки артикул толкоз доста спортна просвета, че

Но също така моделът е съвършен за фитнес и доста добре може да бъде комбиниран с всекидневно облекло.



Гривна или типичен часовник

Стилен постоянно е добра концепция, когато търсите подарък за него. Особено в случай че мъжът до вас държи на външния си тип. Ако той не е почитател на смарт часовниците, може да му подарите машинален подобен. Изцяло въодушевен от силата на естествените закони, впечатлява с елегантно поднесени детайли, като четирите стихии – огън, вода, въздух и земя, които се преплитат с 12-те зодиакални знаци. Смелата композиция сред блясъка на черния оникс върху циферблата с черен железен корпус и златисто-сребристите линии на часовника припомня за безстрашния авантюристичен дух и мощната характерност на този, който го носи на китката си.

В сбирките на Thomas Sabo има и доста ефектни, ориентирани към господата.

 Hyatt Pravets
Нощувка в Hyatt Regency Pravets Resort

Да прекараш празниците в домакински уют е класика, само че доста постоянно филмите и рекламите основават упования за съвършена конюнктура, а истината е, че когато човек е вкъщи, постоянно има и някаква работа за извършване.

Все отново са празници, а това значи и повече свободно време. И най-после се получава по този начин, че вместо това време да бъде прекарано в отмора, се употребява за битови потребности: да подредиш гаража, да пренесеш някакъв багаж или тъкмо тогава непосредствен човек да прави ремонт и да се нуждае от помощ “за един следобяд време ”.

Именно по тази причина откъсването от всекидневието е гаранция за отмора.

в Правец по едно и също време е задоволително покрай София, само че и основава чувство, че е толкоз надалеч.

Разполага със СПА център с 25-метров отопляем закрит басейн, изискани заведения за хранене, шампионско голф игрище с 18 дупки, пар 72 и още доста благоприятни условия за развлечение.

Дали ще е тъкмо за празниците или малко по-късно, сходен подарък няма по какъв начин да бъде високо оценен.



Nike ACG Moc Shoes

За мъжа, който обича да споделя: “Комфортът е всичко ”.

Този модел на Nike може и да не е най-добре изглеждащият, само че неговото предназначеие е напълно друго - да отидеш небрежно до магазина, да слезеш пред блока или да излезеш пред къщата, с цел да си вземеш пратката от пощальон.

Да ти е комфортно и в това време да може да обуеш нещо небрежно, без да се съобразяваш по какъв начин си облечен.

Естествено, Nike ACG Moc Shoes са съвършени и за у дома.


Комплект за разчистване на разположение

Мъжете от време на време не обръщат толкоз внимание на кожата си и доста рядко някой мъж ще избра да си купи артикул за кожа, вместо някоя отвертка да вземем за пример. Това обаче не значи, че нямат потребност от грижа за лицето. Точно противоположното.

Продуктите от серията с деен въглен са ориентирани към всички, които имат мазна и комбинирана кожа и могат да са потребен подарък.

Серията Garnier Pure Active включва необятен набор от артикули, само че през днешния ден ще ви представим тези, които включват в състава си деен въглен.

Познатият черен серум Garnier Pure Active anti-imperfection с съсредоточен (4%) ниацинаминд + AHA + BHA, който не оставя нито забележими следи, нито лепкаво чувство след нанасяне. Според клиничните проби след една седмица приложимост текстурата на кожата е по-гладка, а тенът – по-равномерен.*

За най-хубави резултати е желателно да се употребява с другите два продукта от Pure Active серията. Това са почистващият гел Garnier Skin Naturals Pure Active, който е с формула, обогатена с дестилат от боровинка, салицилова киселина и ултра абсорбиращ растителен въглен.

И Garnier Pure Active 3 в1 Charcoal.

Той е композиция сред почистващ гел, пилинг и маска. Намалява себума и оказва помощ за доста по-малко недостатъци по кожата като пъпки или черни точки. Формулата му е обогатена със салицилова киселина (BHA) и въглен от натурален генезис.

**Потребителски тест, 155 доброволци

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР