Да се грижиш за здравето си би трябвало да е

...
Да се грижиш за здравето си би трябвало да е
Коментари Харесай

Твърде здравословният живот също уморява

Да се грижиш за здравето си би трябвало да е най-естественото предпочитание на всеки, тъй като живот с болежки и недоволства не е благополучен живот. Това го знаят хората, които са съумели да се оправят със здравословен проблем или да трансформират неприятен табиет, и са почнали още веднъж да се радват на първокласен и прекрасен живот.

Много от нас обаче живеят в крайности – в случай че едните не поставят никакви грижи за физическото и психическото си здраве, и се оставят на произвола на ориста, другите пък живеят единствено с цел да съблюдават правила и закони, свързани със здравето . И в случай че за първите пътят към „ коригиране “ е като че ли по-лесен и ясни, то за хората на другия полюс нещата изобщо не са толкоз обикновени.

 диета жена храна Thinkstock

Модата по това да се грижиш за здравето си до степен на тотална обсесия не е напълно нова, само че пък и няма изгледи скоро да остарее. Всеки от нас познава най-малко един човек (или самият той е такъв), който е сложил здравето си на фундамент и на практика е подчинил живота си на това да обслужва тази единствена цел – поддържането на съвършено здраве и форма.

Нерядко такива хора живеят в боязън , че в случай че нарушат някоя от десетките забрани, които сами са си сложили, ще настъпят опустошителни последици за кондицията им и това с времето ги трансформира в същински плебеи на режима на хранене, спортния режим и даже на ограничавания им обществен живот. В този смисъл, да променим навика да се грижим толкоз гневно за здравето си и да се научим да живеем по-свободно и по-щадящо към нас самите, е същински сложна задача.

За да реализираме по този начин мечтания баланс в тази грижа, е належащо да дефинираме няколко в действителност основни фактора за това да сме във форма, и всичко останало да се опитаме да сведем до здравословен най-малко. Обикновено това са тъкмо четири неща – първокласен сън, пълноценно хранене, рационално придвижване и удовлетворяващ социален/професионален живот . Написано по този начин, в действителност наподобява елементарно, само че от време на време не е и това го знаят най-много хората, които живеят в боязън да не нарушат някое „ предписание “ за „ верен “ живот.

 диета Thinkstock

Ако във всекидневието си изпитвате непрекъсната тревога, чувство, че нещо изпускате от надзор, което пък води до раздразнителност и некадърност да се отпускате и да почивате, може би е добра концепция да помислите за какво това е по този начин.

Какъв е източникът ви на стрес и можете ли да го моделирате или премахнете напълно? Ако е невероятно – тогава потърсете метод да успокоите тялото и мозъка, тъй че те да могат да почиват и да поемат напрежението по-лесно. В опитите да се отпуснете безусловно би трябвало да участва и асистент извън, и нормално това са добавките с магнезий.

Много е изписано за магнезия, само че в никакъв случай не е задоволително. Това е минерал с жизненоважна роля за вярното ни действие - от мускули, през нервна система и сърдечно-съдова система, магнезият има присъединяване в стотици процеси и от неговото наличие в тялото ни зависи и това по какъв начин се усещаме и можем ли да се оправяме с обикновени стресови обстановки.

 стрес iStock

Най-лошото на магнезият е, че в положение на стрес безусловно изчезва от телата ни, и тогава се постанова да си го набираме под формата на добавки. Сам по себе си обаче магнезият не е задоволителен, с цел да се оправи със напрежението. Важно е да е смесен с витамини от В групата, и изключително В6 и В9, както е в Магне В6 Стоп Стрес . Витамините от В-групата сами по себе си въздействат благотворно на редица процеси в тялото (производство на червени кръвни телца, поддържане на добър метаболизъм, поддържане на сърдечно-съдовата система в положително положение и т.н.)

А за битката със напрежението в действителност най-важното е в наличието на определеният артикул да има включен адаптоген, както е в Магне В6 Стоп Стрес. Екстрактът от Златен корен, който е главен съставен елемент в продукта, по натурален, естествен метод отпуска тялото и мозъка и разрешава даже и най-напрегнатия човек да се отпусне и да релаксира. Магне В6 Стоп Стрес е добавка, чиито изгоди се усещат след дълготрайна приложимост.

 диета Thinkstock

Пийте по една таблетка всеки ден, с чаша вода, по време на хранене, и помнете, че колкото и добавки да пиете, нищо не може да пребори вътрешната ви преграда пред това да живеете удовлетворяващ и благополучен живот.

Позволете си да изпитвате наслаждение от дребните неща в живота и не си поставяйте прекалено много правила, тъй като истината е, че сме се родили, с цел да се любуваме на живота в неговото обилие и запаси, а не да се ограничаваме и лишаваме от нещата, които ни вършат щастливи.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР