Да сбъднеш мечтата на милиони по света, да попаднеш сред

...
Да сбъднеш мечтата на милиони по света, да попаднеш сред
Коментари Харесай

Българката, която покорява Холивуд

Да сбъднеш фантазията на милиони по света, да попаднеш измежду най-големите, само че освен да ги видиш, само че и да разговаряш с тях, да си направиш фотография, само че и освен това – да имаш късмет да работиш с тях. 

Такава е историята на българската актриса Елица Бонева , която споделя искрено за живота в Америка и за ролята на мафиотката в сериала " Специален отряд " , за светлата и тъмната страна на актьорската специалност. Вижте нейната история в канала във vbox7:

" Реших да се занимавам с актьорско майсторство, до момента в който бях  във втората си година от образованието си в НАТФИЗ. Това е много парадоксално. Аз се влюбих в актьорското майсторство, от моите професори ", показа Елица.
   Публикувахте от в 

Малко преди да приключи, вратите в специалността се отварят за актрисата. Има присъединяване в хитовия сериал „ Под прикритие ”

Освен в малкия екран, получава и функции в театъра още като студентка.

" В сериала попаднах посредством кастинг. Това беше към третата ми година в НАТФИЗ. Харесаха ме и ми дадоха опция да си партнирам със Захари Бахаров, Деян Донков, Владо Пенев и да се изучавам от тяхното майсторство ", описа още тя.   

Нещото, която може да получи един младеж в Съединени американски щати, изключително актьор, само че не и в България, са безкрайните благоприятни условия, искрено декларира Елица.
   Публикувахте от в 

Тя споделя, че е мъчно. Не всичко е искра и красиви облекла. Някои от сътрудниците на Елица живеят в колите си, до момента в който осъществен огромната си линия – да бъдат видяна и определени за роля във филм.

За " Специален отряд " Елица споделя, че прослушването било предизвикателство, тъй като получила сюжета вечерта преди да би трябвало да се яви. Трябвало е да научи няколко страници с текст, с цел да реши какво ще направи с героинята. 

След няколко седмици Ели схваща от своя сътрудник, че получава ролята на Даника, жена забъркана с мафиотския свят и се занимава с трафик на дребни девойки.
   Публикувахте от в 

Елица си партнира в един епизод с друга огромна българска звезда и сегашен участник в „ Като две капки вода “ - Димитър Маринов .

Когато е схванала, че различен българин ще има присъединяване в сериала, била извънредно щастлива да види името на Димитър Маринов. С него се познават преди сериала. Преди близо две години Димитър дошъл от Сан Диего в Лос Анджелис, с цел да се срещнат.

" Това беше едно прелестно начало на едно... положително другарство ", споделя Елица.

Какво още споделя за Холивуд и работата си, вижте във видеото горе.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР