Да съхраним жизнеността си дълго ни се отдава все по-добре,

...
Да съхраним жизнеността си дълго ни се отдава все по-добре,
Коментари Харесай

„Без пауза, даже с по-висока скорост“

Да съхраним жизнеността си дълго ни се отдава все по-добре, както и да забавим остаряването. Но няма способ или технология, която да ни помогне да спрем менопаузата – тя наложително настава. Единственото, което е по силите ни, е да подготвим организма, душeвността и рутината си да бъдат съответни на измененията, които настъпват с нея. Само по този начин ще успеем да бъдем най-хубавата версия на себе си в този интервал.Въпреки свободата и откритото говорене по тематиката, към момента съществуват културни бариери и предубеждения по отношение на менопаузата. Това подтиква френския дермокозметичен бранд Vichy да организира годишната си акция под надпис MenoTalks, в която се споделя действителен женски опит под формата на откровени диалози, а лекари експерти оферират най-изчерпателната информация и дават аргументирани отговори на оптимално доста въпроси за пременопаузата и менопаузата. Така марката поддържа дамите, предлага им познания, които да ги създадат по-уверени, смели и мощни в този миг от живота им. Тази година дипломат на гамата на Vichy за грижа за кожата в менопауза Neovadiol е Люба Пашова.

Просто нов стадий на хубостта   Важен миг за всяка жена е да улови интервала на подготовка на организма за менопаузата, който се назовава перименопауза. Може да продължи към 10-ина години. Характеризира се с неточен цикъл и горещи талази. През тези години равнищата на естрогена понижават (с 10% всяка година), кожата губи еластичността си. От друга страна, пониженото произвеждане на мастни киселини води до понижаване на защитната ѝ функционалност. Това е моментът, в който е неотложно да се премине към подобаваща и нова козметична грижа за кожата, друга от тази, която сме употребили през 20-те и 30-те си години. Консултация с кожен лекар и правенето на проект е най-хубавата предварителна защита за съответна акомодация на кожата към неизбежните промени. Това ще даде късмет интервалът на перименопаузата и менопаузата да се трансформира в един от най-хубавите в живота ни. NEOVADIOL С SPF В последните 20 години Vichy Laboratoires организира задълбочени научни проучвания за въздействието на хормоналните промени върху кожата, като влага резултатите от откритията си в козметичните формули на Neovadiol, създадени за кожа в менопауза. Продуктовата линия в този момент има нов артикул – крем за стягане и отбрана от тъмни петна Neovadiol SPF50. Най-важната стъпка във всеки антиейдж обред е SPF факторът, който защищава кожата от въздействието на нездравословните слънчеви лъчи и ускоряването на стареенето. Намаленото произвеждане на колаген и по-слабото задържане на влага в кожата на дамата в този интервал води до разпределяне, сухота и изразени бръчки. Наблюдава се и формиране на пигментни петна, в резултат на понижаване броя на пигментираните кафези. Кремът Neovadiol SPF50 съдържа уголемен комплекс от дейни съставки за справяне със стареенето на кожата по време на менопаузата. Широкоспектърната UV отбрана предотвратява появяването на нови пигментни петна и бръчки, ниацинамидът изсветлява тъмните петна, а специфичният перлен пигмент ги прави по-малко забележими. Специалният антиейдж обред Ако към момента сте в перименопауза, след Neovadiol MENO 5 BI-серум заран прилагайте eжедневна грижа за плътна и стегната кожата в перименопауза, а като слънцезащита – Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+. Вечер използвайте нощна грижа за компактност и възобновяване на кожата в перименопаузата.
За интервала след менопауза след Neovadiol MENO 5 BI-серум заран нанесете крем за стягане и отбрана от тъмни петна Neovadiol SPF50, а вечер използвайте подхранваща нощна грижа за кожа в постменопаузата. Не забравяйте зоната към очите и устните, където е добре да нанасяте специфичния околоочен крем Neovadiol. Енергична и толкоз летяща Лице за България на гамата с обръщение Neovadiol е Люба Пашова. Тя намерено споделя, че всички отрицателни въздействия и последици от менопаузата за нея се оказват единствено слух. Вместо това тя се усеща „ енергична, изпълнена с готовност за живот, толкоз летяща “. В всекидневието ѝ наложителни са станали придвижването, разходките на чист въздух, както и козметиката, предопределена за кожата в този интервал. В последна сметка тя характеризира този интервал като: „ Без пауза – дори с по-висока скорост “.
Експерти на една ръка разстояние Много дами изживяват най-хубавите си години тъкмо в менопаузата, наслаждавайки се на мъдростта, силата и свободата, които носи тя. Няма причина да се страхувате от измененията. При всеки те са разнообразни, по тази причина е значимо умерено и намерено да се консултирате с разнообразни експерти – кожен лекар, гинеколог, диетолог, психолог, ендокринолог. Vichy събира специалисти с разнообразни профили, които споделят препоръки и отговори на всички въпроси на дамите. Това се случва посредством платформата MenoTalks в уеб страницата vichy.bg и фейсбук групата „ Без Пауза В Менопаузата “ с съвсем 3 хиляди участници дами, които почтено разискват прекарванията си. Въпроси може да задавате и на фармацевтите, които са подготвени от Vichy да съветват дамите и имат в действителност доста знания за кожата в този внимателен интервал.Вслушвайте се в тялото си, използвайте съвременни решения, които ще ви оказват помощ да запазите здравето, хубостта и самочувствието си и помнете – в менопаузата няма пауза.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР