Да, Рибите са такива…Те са творчески и страстниРибите винаги се

...
Да, Рибите са такива…Те са творчески и страстниРибите винаги се
Коментари Харесай

Ето защо ще сте невероятно щастливи, ако имате връзка със зодия Риби

 Ето-защо-ще-сте-невероятно-щастливи,-ако-имате-връзка-с-Риби

Да, Рибите са такива…

Те са креативен и буйни

Рибите постоянно се губят в своите мисли, само че в връзките това е огромно преимущество. Те постоянно ще си фантазират за вас, за взаимното бъдеще с вас. Те бързо се увличат, гмуркат се с главата напред в възприятията и построяват любяща и здрава връзка.

Не се опасяват да бъдат уязвими

Рибите са безстрашни, когато става дума за това да се открият и да ви връчат сърцето си. Те не се опасяват да бъдат същински, драговолно споделят секрети, приказват за това, което ги вълнува и построяват с вас особено равнище на фамилиарност.

Живеят в естетика с страстите си

Рибите се ръководят от страстите. Те претърпяват в цялостна степен всяко възприятие като яд, тъга, нерешителност, обич. Не се боят да покажат тъмната стана на природата си и с подготвеност ще одобряват вашите дефекти.

Те са емпати

Рибите ще се погрижат за това да бъдете щастливи, обичани и удовлетворени от връзките ви. Те ще споделят прекарванията ви, ще ви дадат рамото си за поддръжка, когато сте в сложни времена. Те усещат вашата болежка като своя.

За тях ще бъдете приоритет 

Рибите са безкористни. Добрите и здрави връзки за Рибите допускат неразривна прочувствена връзка с колегата и неговото благополучие. Те не считат какъв брой и какво са създали за вас. Те обичат без да чакат нищо в подмяна.

Те са цветни и положителни

Рибите виждат чашата на половина цялостна. От тях излизат особени трептения, които се предават на всеки и всичко, с което си имт работа. Когато сте паралелно до тях, те ще изпълнят жвота ви с обич и наслада.

Те знаят по какъв начин да обичат

Хората, които подписват брак с Риби, стават по-щастливи, тъй като техните сътрудници знаят по какъв начин да обичат, да дават, да избират „ своя “ човек. Рибите не се опасяват да се влюбят, отдават сърцето си, сражавайки се за обичания си човек. Връзката с тях е дълбока и непоклатима.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР