„Да, разделени сме с Тезджан Ферад - Джани. Но не

...
„Да, разделени сме с Тезджан Ферад - Джани. Но не
Коментари Харесай

Влади Въргала опроверга бившата си: Нямам нова жена, ще проведа сериозен разговор с Джани!

„ Да, разграничени сме с Тезджан Ферад - Джани. Но не дава отговор на истината това, което тя споделя като съмнение в свое изявление – че съм се хванал с по-млада и по тази причина сме скъсали. Не единствено че нямам по-млада жена, никаква нямам до себе си”, сподели пред „ Уикенд” именитият артист и режисьор.

В момента Влади е в Сърбия на фестивал. Ще се прибере чак през септември, а щом стъпи на родна земя, първата му работа ще е да потърси контакт с дамата, с която до неотдавна делеше покрив и постелка. „ Ще би трябвало да си поговорим с нея много съществено, ще й задам някои въпроси. Интервюто, което даде против мен, го приписвам на нейния характер, на обзели я емоции”, съобщи още Въргала. И добави, че даже с Джани да не са дружно, синът й Иван-Александър продължава да заема значимо място в душата му.

Момчето е с лека форма на аутизъм, а кукувецът се грижеше за него като за лично дете.
В арт средите се чудят дали някогашните към този момент интимни сътрудници ще сложат край и на взаимната си театрална активност. Туркинята играе в един от най-хитовите спектаклите на Влади – „ Червената и черната”, напомнят осведомени.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР