Да, разделени са. И то от няколко месеца. Емилия и

...
Да, разделени са. И то от няколко месеца. Емилия и
Коментари Харесай

УНИКУМ: Ето коя е мацката, заради която Башур заряза Емилия и как тя ги е хванала!

Да, разграничени са. И то от няколко месеца. Емилия и Жорж Башур не са оповестили този факт обществено, а повода е повече от основателна и разбираема - общата им щерка Жоржина и останалите деца на певицата, които са привикнали с Башур и не желаят звук, злословия и обиди по мрежата и медиите.

Бизнесменът обожава дъщеря си, а и изпитва голямо почитание към Емилия по тази причина, че освен му роди дете, само че и бе до него в най-тежкия му миг, когато изгуби сина си Феди в злополука. Затова и Жорж направил всичко, с цел да остане в положителни връзки с Емилия и не стопира да й оказва помощ, макар че живее действително с друга.

Да, става дума за красива брюнетка, която се занимава с недвижими парцели и с която Башур най-безсрамно изневерявал на Емилия с месеци, преди тя да разбере. Аферата му с брокерката била бурна и гореща, а той отсъствал все по-често като наел квартира, в която да се люби с изгората си.

Точно в тази квартира ги спипала Емилия, на която " общителни " източници доверили какви ги прави мъжът й зад тила й. Ема излязла един ден след Жорж, запалила колата и го проследила. За да го види тъкмо сега, в който се среща с любовницата си пред входа на непозната кооперация, целуват се буйно и влизат вътре.

Шокът за певицата бил огромен, тъй като тя още обича Башур, само че й оставало единствено да се надява, че онази ще му омръзне и той ще се върне при нея.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: любовница Емилия кооперация афера Жорж Башур Жоржина Емилия и Жорж Башур
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР