Да работиш, за да градиш кариера или да служиш на

...
Да работиш, за да градиш кариера или да служиш на
Коментари Харесай

Изборът между кариера или кауза не е задължителен

Да работиш, с цел да градиш кариера или да служиш на социална идея, в която вярваш - изборът сред двете благоприятни условия е сложен. Освен в случай че не ги съчетаеш в едно - в това имат вяра уредниците на форума " " Кариера с(рещу) Kауза. Кое избираш? ". В събота те събират вдъхновяващи персони, които сполучливо съчетават професионалната си кариера с работа за публични дела, с цел да опишат какво ги стимулира.

Предвиден е специфичен юридически щанд, на който специалисти ще дават съвещания за първите стъпки при основаването на неправителствена организация, основаването на гражданска самодейност или друга форма на организация.

Сред лекторите ще са шефът на Българския дарителски конгрес Красимира Величкова, Моника Ковачка-Димитрова, която дава отговор за плановете по корпоративно-социална отговорност в SAP Labs България, създателят на фондация " Подарете книга " Благовеста Пугьова, изпълнителният шеф на Българската асоциация по фамилно обмисляне и полово здраве доктор Радосвета Стаменкова и един от основателите на " Враца програмен продукт общество " Емилиян Кадийски. Водещ на събитието ще бъде радио и телевизионната водеща Евелина Павлова.

Гостите ще могат да се включат в полемики за другите способи да бъдеш цивилен деен и за това какво значи да си задоволен от работата си. Български и интернационалните компании ще опишат какъв брой значима е корпоративно-социалната отговорност и по какъв начин тя стартира да става основен фактор в бизнес имиджа, прецизират уредниците.

Форумът е проведен от неправителствената организация " Кариера с идея " и ще стартира в 10 ч. в СофияТехПарк, зала Startup Hambar в постройката на " Бизнес инкубатора ". Участието в него е гратис, само че изисква регистрация.
Повече за събитието можете да намерите на http://karieraskauza.eu/.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР