Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е

...
Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е
Коментари Харесай

Крисия: Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е престиж и удоволствие

Да работиш с Ку- ку Бенд и Слави Трифонов е авторитет и наслаждение, безапелационна е Крисия. “За мен времето, прекарано с тях, е извънредно скъпо и незабравимо, а всеки един миг е ослепителен спомен. Големите концерти, многохилядната аудитория и мощната страст на огромната сцена са скъпи! ”, изрично е момичето.
Музикантите на Слави основават песента “Детска планета ”, с която Крисия, Хасан и Ибрахим победиха на детската Евровизия в Малта.
Сега близнаците не престават музикалното си обучение в Германия.
“Знам, че се развиват доста добре, и съм щастлива за тях, те са невероятни музиканти и виртуози, радва се Крисия. Не сме се чували скоро, само че поддържаме връзка, когато можем ”.

Припомняме, че надарената разградчанка евентуално от есента ще се причисли към фолккомпанията „ Пайнер “, научи „ България Днес “.
По информация на наши източници Крисия и родителите й към този момент са се срещали с чалга гуруто Митко Пайнера. След първата им среща към този момент фамилията на дребната певица отхвърля да я пусне в дълбоките фолкводи. Но има късмет до края на годината Крисия да подпише контракт и да се причисли към чалга армията, която шества по родните нощни заведения и кръчми.
От няколко месеца Пайнера води дейна политика на привличането на даровити млади реализатори.

Така в компанията му се озоваха спечелилият от „ Гласът на България “ Радко Петков, както и бившето протеже на Слави Трифонов и участничка в шоуто му Даниела Пирянкова. Младежите към този момент са в подготовка на първите си песни, които ще бъдат в дуети с надалеч по-опитни реализатори – Анелия и Джордан.
Крисия също ще има опцията да направи дует с известен реализатор, въпреки че нейните ползи са в разнообразни музикални стилове. В Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков “ тя учи джаз и поп пеене и желае да се развива тъкмо в тази тенденция. Но въпреки всичко изкушението е огромно.
Наскоро тийнейджърката описа, че е минала през сложен интервал. Това бил моментът, в който осъзнава какъв брой известна е станала около присъединяване си в „ Шоуто на Слави “.

Тогава дребната певица била на път да се главозамае и да разреши славата да разбие връзките й с доста близки хора.
Миналия месец 15-годишната вяра на българската музика пусна първия си видеоклип, откогато напусна Слави Трифонов. В продължение на близо две години Крисия нямаше никакви обществени изяви и по тази причина реши да приключи професионалните си връзки с телевизионния водещ. Сега с парчето „ Витамин “ Крисия безусловно възражда кариерата си.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР