Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, които

...
Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, които
Коментари Харесай

Иван Димитров, ДБ: Да работим с БСП бе най-тежкото решение


" Да работим с Българска социалистическа партия бе едно от най-тежките решения, които трябваше да вземем, само че в три следващи избора народът по този начин сложи обстановката. Хората желаят да има държавно управление, което да постави завършек на модела, натрапен от предишното ръководство ", сподели пред NOVA NEWS зам.-председателят на ПГ на " Демократична България " Иван Димитров, представител на " Демократи за мощна България ".

Той осведоми, че към момента се дебатира във връзка с структурата на кабинета, както и по някои политики.

" Ако не сме съгласни с всички лица в държавното управление, няма да бъде подписано съглашение и надлежно няма да има държавно управление ", безапелационен бе Иван Димитров.

" Демократична България " има доста във всички сфери. Съдебната е една от тях, както в дигитализацията на ръководството, екологията. Съдебната промяна би трябвало да бъде стартирана и направена от Народното събрание ", съобщи още Димитров.



За него вероятността Кирил Петков да е министър председател е към 99%.

Иван Димитров обясни, че с Българска социалистическа партия не са водени диалози за това Корнелия Нинова да бъде ръководител на Народното събрание, а самата служба да е на ротационен принцип. Като нещо, по което могат да работят със социалистите, той уточни правосъдната промяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР