Да проведеш 4 изборa в рамките на година и нещо

...
Да проведеш 4 изборa в рамките на година и нещо
Коментари Харесай

Радан Кънев: Добро развитие на обстоятелствата би било, ако вотът на недоверие е неуспешен

Да проведеш 4 изборa в границите на година и нещо в обстановка на няколко рецесии по едно и също време, които всяка от тях е доста тежка от десетилетия, е сриване на страната. Това сподели за евродепутатът от групата на ЕНП Радан Кънев.

„ Пред България има три благоприятни условия. Едната е да продължи напред, въпреки и мъчно с доста разговор. Втората опция е страната да се срути, да изпадне в институционална рецесия, от която забележим излаз няма, тъй като изборите на есен ще произведат по-труден парламент от настоящия. Третата опция е това болшинство, което смъкна Никола Минчев, да се събере, да поеме отговорност и да каже на българските жители, че се връщаме в предишното “, разяснява той.

Според него положително развиване на събитията би било, в случай че вотът на съмнение е несполучлив.

„ След като оцелее един кабинет на малцинството би трябвало да стартира в границите на Народното събрание един сериозен разговор “, добави Кънев.

Вижте целия диалог във видеото.

Дебатите за вота на съмнение, всички реакции на политиците и прогнози на анализаторите гледайте през целия ден в изключителната стратегия на БНТ1 и на. Всичко може да наблюдавате на.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР