Да проследиш цялото царуване на Елизабет Втора в сериал е

...
Да проследиш цялото царуване на Елизабет Втора в сериал е
Коментари Харесай

Как смъртта на Елизабет Втора е променила последния сезон на The Crown

Да проследиш цялото царуване на Елизабет Втора в сериал е амбициозна задача, с която Питър Морган се оправя сполучливо досега. Той е основателят на The Crown, в който гледахме освен протичащото се в кралското семейство от 1952 година насам, само че и измененията, които настъпват във Англия.

В края на тази година следва да забележим и последния сезон на The Crown, събитията в който стигат до 2005 година " Това е методът да имаме историческа вероятност, а не журналистическа ", споделя шефът на Netflix Тед Сарандос пред People.

Морган пък дава изявление за Variety, в което споделя какви дълбоки страсти е изпитал по време на погребението на Елизабет Втора. " Точно тъй като всички го изживяха мощно, трябваше да намеря метод, по който последният епизод да отразява гибелта на героинята, въпреки че (в сериала - б.а.) тя към момента да не е умряла. "

Точно по какъв метод ще бъде направено това ще разберем чак след излизането на финалните епизоди. След гибелта на кралицата през септември 2022 година Питър Морган сподели: " The Crown е любовно писмо до кралицата и в този момент нямам какво да кажа, само да запазя безмълвие и да изразя почитание. "

Първите четири епизода на последния сезон на The Crown са в Netflix от 16 ноември, а останалите шест - от 14 декември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР