Да, Промяната вече се чувства. 33 г. след падането на

...
Да, Промяната вече се чувства. 33 г. след падането на
Коментари Харесай

Николай Нанков: Промяната вече се чувства! 33 г. след комунизма пак ставаме държава на доносите

" Да, Промяната към този момент се усеща. 33 година след рухването на комунизма, новата власт връща България към най-мрачните му проявления и я трансформира още веднъж в страната на доносите! Защо считам по този начин ли? Ето за какво: гласят черни описи по доноси, по които ще се разрушават още веднъж човешки ориси, а и бизнеси. "

Това съобщи във Facebook депутатът от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Николай Нанков. Той разяснява готвения български закон " Магнитски ".

Сега ни сервират, че ще заплащат за информация за данъчно закононарушение, продължава Нанков. Той е прикачил към поста си в обществената мрежа новината, че ръководещите ще оферират паричен бонус на всеки, който разкрие данъчно закононарушение.

Ето по какъв начин продължава обявата на някогашния строителен министър:

" Защо това не е добре ли? Защото и в този момент всеки, осланяйки се на своята гражданска съвест, може да подаде сигнал до Национална агенция за приходите. Когато обаче страната стартира да заплаща за това, подтиква низките човешки пристрастености - да натопиш съседа, съперника, съперника, а и да препечелиш от това! Национална агенция за приходите ще бъде блокирана от всевъзможни сигнали - като да вземем за пример родителите на частни възпитаници ще опитат да си върнат инвестицията и да рапортуват учителката, че не заплаща налози. Та по този начин - честита да ни е Промяната. "


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР