Да промениш напълно живота си, да заведеш 15 деца на

...
Да промениш напълно живота си, да заведеш 15 деца на
Коментари Харесай

Вдъхновение за здраве и щастие: Йоана Йокко-Лелчето, за която няма невъзможни неща

Да промениш изцяло живота си, да заведеш 15 деца на море или да отглеждаш кокошки в София. За Йоана Йокко-Лелчето наподобява просто няма невъзможни неща.

Тя има две издадени книги с предписания и предизвиква от ден на ден хора да се сбогуват с непотребните килограми и някой различен нездравословен табиет.

Йоана е обичана и следвана освен тъй като е ентусиазъм, само че и тъй като неповторимият ѝ комизъм постоянно заразява с положително въодушевление и ни кара да погледнем на нещата от живота от занимателната страна.
                             

Знаейки, че повече инфлуенсъри са по-млади от нея, тя сама се назовава „ вуйна “ с присъщото си възприятие за самоирония.

Всъщност наподобява, че Йоана Йокко-Лелчето може всичко и го прави с лекост. Тя се оправя с хейта в обществените мрежи с неповторимия си комизъм, споделя неповторимата си философия за живота и потвърждава, че една жена може да бъде красива, изобретателна, чудесна майка на две пораснали деца и пълноценна партньорка.
Replying to @user52392666171636
Оказва се, че от „ нашата вуйна “ можем да научим доста за позитивната настройка към живота и по какъв начин да му се радваме на цялостни обороти. Пред своите 131 000 почитатели в Instagram и съвсем 230 000 в Tik Tok тя приказва за хубост, здравословен метод на живот, пътувания, персонални истории.

Извън изявите си в обществените мрежи, Йоана не обича да дава постоянно изявленията. Пред репортерa на „ На кафе “ Алекс Попова обаче тя си спомня откровено за началото на своя път към здравословния живот и споделя по какъв начин въодушевява своята публика със препоръки и персонален образец.

 Йоана Йокко Лелчето фрагменти vbox7

„ Специално със здравословно хранен и спорт започнах да се занимавам поради това, че аз ударих дъното в един миг от позиция на личното си здраве “, споделя Йоана.

Тя разкрива, че постоянно се е интересувала от спорт, само че след второто си дете усеща по какъв начин е оставила грижата за себе си на назад във времето.
                             

Днес тя оказва помощ и дава информация точно на такива дами – които са заети, имат деца и желаят да се грижат за здравето и формата си от комфорта на своя дом.

„ Ако 80% от времето се храниш добре, избягваш алкохол, сладка, пакетирани и прекомерно модифицирани храни, си ок “ – това е, което Йоана учи клиентите си в своето предизвикателство за здравословен метод на живот Slay Body Challenge.

 Йоана Йокко Лелчето фрагменти vbox7

От две години Йоана има фондация „ Имаш вуйна “, в която работи за поддръжка на деца в неравностойно състояние. В активността си тя не просто изпраща движимости и дарове, а разчита на персоналния непосредствен контакт с тях.

Миналото лято с хора от фондацията даже водят децата на море в Свети Влас и това ѝ носи неописуемо задоволство и благополучие.
                             

Кога ѝ е пристигнала концепцията да отглежда кокошки и зайци в дома си в София и по какъв начин е развила заниманието си да пътува в сполучлив бизнес с кемпери, вижте във видеото горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР