Да прогнозираш цената на тока е като да прогнозираш валутния

...
Да прогнозираш цената на тока е като да прогнозираш валутния
Коментари Харесай

Любомир Дацов: Причините за високите цени на тока са много

" Да прогнозираш цената на тока е като да прогнозираш валутния курс. Ако можеш да правиш това - ще си милионер за един ден. Затова множеството хора не вършат такива прогнози. Причините за скока на електрическата енергия са доста ". Това съобщи пред Нова телевизия икономистът Любомир Дацов.

По думите му политиците се извиняват със протичащото се сега се дължи на външни аргументи, което е абсолютно по този начин. Според Дацов светът след свиването на стопанската система през 2019-2020 година се съвзема. " Цените на силата полудяха, тъй като силата се увеличи, само че по едно и също време с това нарастна и политическото напрежение в света. Европа държи най-високите цени на отоплението и тока като цяло, посочи Дацов. 
Дацов: Министерство на държавните предприятия имат в Намибия и папуасите
Браво на гения, дето е измислил Министерство на държавните предприятия! Министерство на държавните предприятия има в Индонезия, Папуа Н...
Прочети повече
Според него елементарните хора в развитите страни имат същите проблеми, каквито имат и българите. " Съотношението на цените и приходите е едно и също. В дъното сме на тази ранглиста в Европа, само че фамилиите на Стария континент имат същите проблеми ". акцентира той.

Още:

Още от ИКОНОМИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР