Да пробяга 1300 км за 15 дни – това е

...
Да пробяга 1300 км за 15 дни – това е
Коментари Харесай

1300 км за 15 дни: Новото предизвикателство на ултрамаратонеца Краси Георгиев

Да пробяга 1300 км за 15 дни – това е новото предизвикателство пред ултрамаратонеца Красимир Георгиев. Тази заран той започва от Варна.

Красимир ще се движи по маршрута на паневропейския транспортен кулоар №8 до албанския град Драч на брега на Адриатическо море.
Маратонецът Красимир Георгиев за спорта, който въодушевява Той стартира да тича преди 14 години в опит да промени живота си и съумява
Ултрамаратонецът възнамерява да бяга по 80-100 км дневно.

Мотото на предизвикването този път е " съгласуваност " и цели да насърчи и усъвършенства връзките сред България, Северна Македония и Албания.

Инициативата е под егидата на тримата министър председатели, като Зоран Заев към този момент е заречен да се включи в бягането край Скопие.

" Аз желая да обединим тези три страни, тъй като ние знаем повече за Америка, в сравнение с за съседите си. И кулоар №8 е извънредно значим план. И това е една от задачите ни. Ние желаеме да съберем тримата министър председатели господин Борисов, Зоран Заев на Северна Македония и Еди Рама на Албания на финала в Дурас. Да покажем, че ние сме обединени ", изясни Красимир Георгиев.
Ултрамаратонецът Краси Георгиев финишира сполучливо след 55 часа тичане 55 часа бягане и 330 изминати километри е равносметката от предизвикването
Миналата година ултрамаратонецът направи 55-часово тичане, като измина над 330 километра.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР