Да пробиеш Джон Иснър вероятно е една от най-трудните задача

...
Да пробиеш Джон Иснър вероятно е една от най-трудните задача
Коментари Харесай

Пропускът на сезона: Нелепият начин, по който Иснър допусна да бъде пробит

Да пробиеш Джон Иснър евентуално е една от най-трудните задача в професионалния мъжки тенис и неслучайно неотдавна представителят на Съединени американски щати съумя да надмине върха на Иво Карлович от 13728 аса, ставайки рекорьор за всички времена по този индикатор. Вчера обаче сервисът на международния номер 22 въобще не беше познатото оръжие в полуфиналния му конфликт против Максим Креси на полуфиналите в Нюпорт.

Всъщност Креси осъществя 22 директни точки от сервис, до момента в който тези на Иснър бяха едвам 13 и това оказа помощ на по-нискоранкирания състезател, който осъществя цели три брейка в хода на мача. Последният от тези пробиви обаче пристигна при доста комични условия и коства успеха на третия подложен.

208-сантиметровият състезател сервираше, с цел да направи резултата 4:4 в решителната част, единствено че беше изправен пред брейкбол и последва необяснима обстановка. Бившият член на топ 10 пласира съвсем неспасяемо първо подаването, след което привидно имаше протоколен смач по отскочила топка наоколо до мрежата, само че състезателят подцени обстановката и не можа да се настройки в точния момент за удара, което значително предреши изхода на срещата.

this is how John Isner lost the match vs. Maxime Cressy
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР