Да прибереш Бойко Борисов за 24 часа и да го

...
Да прибереш Бойко Борисов за 24 часа и да го
Коментари Харесай

Слави Василев: Времето работи за Борисов

„ Да прибереш Бойко Борисов за 24 часа и да го пуснеш по-късно, демонстрира, че властта е импотентна. Това е по-опасно, в сравнение с да не беше направил ход... Часовникът стартира съществено да тиктака. Времето работи против ръководещите. Докато опция не се появи, времето работи за Борисов “. Това сподели пред БНР политологът Слави Василев.

„ Сагата “ с Борисов, по думите му, е посочила видно нещо, което Кирил Петков надали е осъзнал – „ когато си министър-председател, не можеш да си позволиш да покажеш, че искаш да постигнеш нещо, а в това време да покажеш, че нямаш ресурса “.

„ Политическото злободневие още веднъж гледа да откри проблем отвън центъра на проблемите. Реформите, които тази коалиция би трябвало да направи, са доста по-важни, а се фиксираме върху проблем, който всъщност не вълнува доста жителите – избора на шеф на Българска народна банка. Колкото повече „ Продължаваме промяната “ реализират властта, толкоз повече гладът за нова политическа групировка – опция на алтернативата, става видна. Обществото има предпочитание за смяна на смяната. Хоризонтът за смяна на смяната принадлежи на по-утвърдени политици като Стефан Янев... При съответно стичане на събитията в България ще има нова групировка “, добави Василев.

Експертът счита, че България не трябва да позволява да прави компромис със Северна Македония и да вдигне ветото, преди историческата комисия да се е произнесла.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР