Да превърнеш хобито и интересите си в работа, която ти

...
Да превърнеш хобито и интересите си в работа, която ти
Коментари Харесай

Мечтаната работа: Запознайте се с човека, който тества всяко Bugatti от 2005 година насам

Да превърнеш заниманието и ползите си в работа, която ти донася стабилен приход и по едно и също време с това ти харесва е едно от най-хубавите неща, а мъж на име Стив Джени сигурно може да удостовери това. Джени работи в Bugatti от 2004 година, а от 2005 година тества всеки един автомобил, преди той да доближи до клиента. Първоначално Стив работи за компании като Mahle и BBS, където създава разнообразни съставни елементи за моторните спортове, а през месец май 2004 година кандидатства за работа в Bugatti.
`Мечтаната

Както споменахме, ролята му във френската компания е да тества всеки нов автомобил, преди той да бъде предаден към клиента. Това включва разнообразни проби покриващи към 300 километра в границите на към 5 часа.
`Мечтаната

Всеки нов Veyron или Chiron минава през многочислени проби, в това число за ускоряване до скорости над 300 километра в час, старт от място, проба на разнообразни съставни елементи и доста други.
`Мечтаната

След прекосяването на тези проби и утвърждението на Джени, колите се връщат във фабриката на Bugatti, където се сменят другите флуиди, както и гумите. Последният тест включва 50-километрово шофиране, където Стив дава последното си утвърждение, преди колата да бъде изпратена към клиент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР