Да прехвърлиш 30-те не означава, че си за изхвърляне! Всъщност

...
Да прехвърлиш 30-те не означава, че си за изхвърляне! Всъщност
Коментари Харесай

Плюсове и минуси на връзката с по-млад мъж

Да прехвърлиш 30-те не значи, че си за изхвърляне! Всъщност дамите в тази възраст, та и даже в късните 30, са красиви, млади, витални и търсещи обич и завършения. Ето за какво постоянно това е и интервалът, в който подсъзнателно се връщаме към младежките си луди години. Хващаме по-млади гаджета и някак се усещаме още веднъж като на 20.
Това обаче си има своите преимущества и дефекти. Кои са плюсовете и минусите на това да се срещаш с по-млад мъж, когато си трансферирала 30-те?
Прочетете още
Плюс – той е мощно впечатлен от вас
За да избра да бъде с вас, вместо да си откри младо и сочно гадже на неговата възраст, един мъж би трябвало да е същински впечатлен и обхванат от вас. Независимо дали годините ви личат или не, те са факт и нормално въздействат подсъзнателно на избора на мъжа, най-много в случай че той е 20-годишен и към момента неузрял.
Но в случай че въпреки всичко той е избрал вас, даже да наближавате 40-те си години, той несъмнено е мощно впечатлен и обхванат от особата ви.

Минус – той е много некомпетентен, за разлика от вас
Това би могло да се окаже спънка. Младите мъже са си напряко момчета, дано го признаем. Ето за какво постоянно се случва да са непохватни в леглото, да не са научили някои трикове, да не знаят по какъв начин да реагират кавалерски в дадени обстановки или да се срамят да изразят себе си в устрема си да се създадат на зрели мъжкари. Все неща, които дамите, срещащи се с млади агънца, могат да потвърдят.
Плюс – кара ви да ревизирате до каква степен бихте стигнали
Младостта е полуда, младостта е шемет, тя е нескончаем ваучър. Ако към този момент сте трансферирали 30-те, евентуално се чувствате по-улегнали, а младото ви гадже не стопира да ви провокира и това някак си ви харесва. Страхотно е също, че той ви кара да се чувствате секси, мечтана и уверена.
Минус – стартирате да се държите майчински
Нещо, което не може да се избегне изцяло е майчинското поведение. Дори поначало да не сте подобен вид грижовна жена, разликата във възрастта ви кара да проявявате сходни черти, колкото и да не ви се желае. Преминали сте през стадия на съзряване и оформяне на личността, а той занапред работи по въпроса. Ето за какво се постанова да му вършиме забележки, да се грижите за него, да го наглеждате, да го назидавате.

Плюс – чувствате се още по-красива
В началото на сходни връзки сред по-възрастни дами и по-млади мъже възприятието у дамата, че не е задоволително млада, красива, стегната и женствена, не стопира да я преследва. Питаш се дали той вижда бръчките, отпуснатата кожа, стриите и всичко това, което не го е имало, когато си била на 20.
Но с придвижване на връзката започваш да се чувстваш все по-красива и ценена. Красотата и младостта стартират да получават нови измерения и това е прелестно.
Минус – на него не може да се разчита
За една зряла жена мъжът, на който може да се разчита, е същинска полезност. Точно от такива мъже имат потребност дамите след 30-те. Това е интервалът, в който дамата интензивно търси сватбен сътрудник, с който да сътвори семейство и поколение. Младите гаджета обаче рядко стават за тази цел, тъй като са толкоз неорганизирани, че може да ти се завие свят.
20-годишните младоци не могат да бъдат следени, разгадани, рядко могат да са опора за една жена, графикът им е променлив, липсва организираност в тяхното всекидневие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР