Да правиш екранизация на популярен роман на един от най-добрите

...
Да правиш екранизация на популярен роман на един от най-добрите
Коментари Харесай

Какво ни готвят Ейми Адамс и Тайка Уайтити

Да правиш екранизация на известен разказ на един от най-хубавите модерни писатели е огромна отговорност. Очевидно обаче Тайка Уайтити е подготвен да я поеме и, постоянно казано, в случай че не беше неговото име, щяхме да сме леко скептични към този кино план.
 Какво да чакаме от
Какво да чакаме от " Гол за победа " на Тайка Уайтити с Майкъл Фасбендър

Пътят на Американска Самоа към първата им победа

Става дума за " Клара и слънцето " - последната книга на Казуо Ишигуро, добре прочут ни с две други кино акомодации по негови творби, " Остатъкът от деня " с Антъни Хопкинс и Ема Томпсън, както и " Никога не ме оставяй " с Кийра Найтли.

" Клара и слънцето " (изд. Лабиринт, 17.90 лева.) споделя за Клара - робот, който е съвсем като човек, и чиято функционалност е да служи за другар на деца, които се усещат самотни. Клара е закупена от майката на дребната Джоузи, която е болна и има потребност от някой, който да й посвети цялото си време.
 Джена Ортега

Джена Ортега

В ролята на Клара ще забележим Джена Ортега, която се затвърди като една от младите очаквания на Холивуд след присъединяване си в сериала на Тим Бъртън Wednesday. За ролята на майката пък Уайтити договаря с Ейми Адамс ( " Контакт ", " Жената на прозореца " ), оповестява Deadline.

При сходна настройка се надяваме, че ще получи своята почтена кино версия. Адамс има шест номинации за Оскар, а Уайтити е притежател на Оскар за приспособен сюжет за " Джоджо Заека ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР