Да, познавам се с Роналдиньо от няколко месеца. Била съм

...
Да, познавам се с Роналдиньо от няколко месеца. Била съм
Коментари Харесай

Мегз купонясва с Роналдиньо

" Да, познавам се с Роналдиньо от няколко месеца. Била съм с него в обща компания на празненства. Винаги е извънредно разговорлив и ухилен. На един ваучър няколко девойки започнаха да се събличат, с цел да му привлека вниманието ".

Това разкри пред " България през днешния ден " дизайнерката Мегз.

Каканашева провокира същински възторг в обществената мрежа, откакто качи фотография с легендата на Бразилия. Оказва се, че двамата са част от рекламен план, който се снима в Дубай. Иконата на „ Барселона “ е лице на акцията, а Мегз оказва помощ в организационната част. Дизайнерката е поканена от екипа от непосредствен неин другар. Милионерът има редица бизнеси, основани в Дубай.  И кани Мегз да му удари едно рамо за фотосите на новата реклама.

„ Роналдиньо е извънредно огромен експерт. За пет часа фотоси не се оплака или измрънка нито един път. Той не приказва доста добре британски, имаше огромно усложнение с репликите. Аз предложих да му ги споделям изречение по изречение, а той да повтаря след нас. Много се зарадва и се смяхме. Справи се доста добре “, споделя още Мегз.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР