Да помогнем на 44 -годишния Цветомир Николов от Варна да

...
Да помогнем на 44 -годишния Цветомир Николов от Варна да
Коментари Харесай

Да помогнем на един баща от Варна да получи шанс за живот!

Да помогнем на 44 -годишния Цветомир Николов от Варна да получи късмет за втори живот, с цел да види 14 – годишния си наследник по какъв начин пораства. Мъжът се нуждае от средства за трансплантация на бъбрек. Варненецът се надява на добрината на хората, с цел да събере непостижимата за фамилията му сума от 40 хиляди лв.. Операцията ще се извърши в Турция, а донор ще бъде личната му майка.

Преди година Цецо научава, че и двата му бъбрека отхвърлят да действат. Новината е безспорен потрес за него и околните му.

„ След проучвания на кръвта откриха, че бъбреците ми не работят и нуждая се от незабавна диализа. Това стана откакто от известно време доста бързо започнах да се изтощавам, все гледах къде да приседна - нямах сили и предпочитание за нищо. Пуснах проучвания, при което телефонът ми извъня (няма да го забравя) персоналния доктор се обади и сподели, че по неотложност би трябвало да вляза в болничното заведение. Помислих си, че се майтапи, само че откакто поговорих и с други познати лекари,разбрах, че не е смешка. Взех си направление за хоспитализация и отидох в болница Света Марина. Там получих втори потрес, откакто лекарка единствено по проучванията ми сподели: „ Трябва да се запишеш в листата на чакащи за трансплантация. “, споделя Цецо.
В болничното заведение стартира незабавна хемодиализа, която поддържа три пъти седмично, само че това е единствено поддържаща терапия, а не лекуване.

Цецо е ефирен оператор. Самият той доста пъти е взел участие в основаването на репортажи за дарителски акции. Видял е добрината, с която хората откликват в помощ на човешкото злощастие. Надява се, че и в този момент това ще се случи, с цел да може продължи да живее и да бъде до момчето си.

Средства могат да бъдат дарени посредством платформата на Павел Андреев:

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР