Да помагаш на хората да се справят с проблемите си

...
Да помагаш на хората да се справят с проблемите си
Коментари Харесай

Доверието е първата крачка: Change is life разкрива екипа, който се изправя срещу зависимостите 

Да помагаш на хората да се оправят с проблемите си не изисква единствено предпочитание, само че и съществени професионални умения. А също и доверие. Специалистите от  програмата Change is life , които са се посветили на битката със зависимостите, вършат крачка към тези, които имат потребност от тяхната поддръжка и разкриват кои са. 

Те се срещат едвам преди 3 години, само че общата им цел бързо ги сплотява. Те са висококвалифицирани, само че и персонално ангажирани. Принадлежат към потомство, което изпита всички съмнения и цялата неустановеност на прехода, довел до възникване на тежки зависимости при доста хора – към алкохол, към опиати, към хазарт...

Change is life е неповторима, авторска стратегия за рехабилитация на хора със взаимозависимост към алкохол, опиати и
хазарт. Тя се основава на практиките, които дават най-хубави резултати в международен мащаб, като комбинира подходи с към този момент потвърдена успеваемост и модерни новаторски способи. Програмата е ориентирана по едно и също време както към хората със зависимости, по този начин и към техните близки.

Специалистите в Change is life имат вяра, че трупаните с годините познания и опит работят най-добре в комбиниране с иновативността и силата на младите сътрудници. Целта на този обединен екип е освен да удовлетворят упованията на тези, които потърсят помощта им. Те желаят да надвишават упованията на нуждаещите се.



Георги Стоянов приключва висше икономическо обучение през 2007 год. В идващите години натрупва богат опит в ръководството на хора, само че не след дълго схваща, че същинската му пристрастеност е друга. Фокусът на неговата работа се реалокира от сполучливата организация към сполучливия човек. Така Георги насочва напъните си в превъзмогване трудностите по пътя на човешкото благоденствие. Специализира тясно в работата със зависимости и към този момент 5 години поддържа хората в битката им с алкохола,
хазарта и психоактивните субстанции. Вече 5 години Георги оказва помощ на хората да бъдат свободни от оковите на зависимостта и потвърждава, че смяната е допустима!



Сирма Георгиева приключва висшето си обучение по логика на психиката през 2011 год. В идващите години натрупва разнороден опит в диагностиката и лечението на разнообразни психични проблеми. Специализира „ Когнитивно-поведенческа психотерапия “, лечението с потвърдено най-високи резултати при лекуването на зависимости. През 2019 година Сирма е отличена с Европейски документ, от интернационална комисия, за работата си в битката със „ страшната болест “. С нестихваща религия и внимателно наличие, Сирма поддържа хората по пътя към мечтаното „ Себе си “ и потвърждава, че смяната е допустима!



Славена Болова приключва висшето си обучение по логика на психиката през 2008 год. Работи интензивно както в самостоятелната, по този начин и в фамилната психотерапия. Умело съчетава разнородни психотерапевтични подходи, само че в последните години ползата й е ориентиран главно към метода „ Невротренинг “. През 2013 година, Славена придобива документ за работа с лицензирано, здравно съоръжение за невротренинг и оттогава практикува с всички възрастови групи. Тя е един от първите експерти в България, който ползва метода в лекуването на зависимости.



Галина Палабуюк приключва висше обучение по обществени действия. Активно работи и специализира в областта на девиантното държание при деца и юноши. Трупа богат опит, както в самостоятелната работа, по този начин и в работа със фамилии. Галина смята, че казусът със зависимостите е един от главните бичове са актуалните хора. Към момента тя интензивно насочва работата и напъните си в битката против злоупотребата с психоактивни субстанции.

Д -р Цветан Цанков приключва медицина през 1998 год. През 1999г. след конкурс с поддръжката на International medical association of Bulgaria, отпътува за едногодишна специализация по „ Обща хирургия и травматология ” в Hadassah Hospital град Йерусалим – Израел. Година по-късно доктор Цанков получава предложение за работа и цялостна специализация по Хирургия и остава да работи в същата болница. В края на 2010 год. се завръща в България, с цел да работи и предава опита си. Докоснат от множеството покъртителни истории на хора с тежки увреждания в резултат на зависимостите, доктор Цанков неуморно поддържа пациентите си в пътя им към възобновяване.

Д-р Петър Петров приключва медицина през 1997 год. Трупа богат професионален опит в България и Германия. Дълги години работи като общопрактикуващ доктор, а през 2013 година придобива и компетентност по „ Съдебна психиатрия “. Натрупва богат опит в работата с нарушавания в резултат приложимост на психоактивни субстанции. Устремен в битката със зависимостите, доктор Петров ползва целия си професионален опит в помощ на пациентите си.

*публикация

 
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР