Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти

...
Да поискаш оставката на Гешев от ВСС, който два пъти
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Да поискаш оставката на Гешев от ВСС е ПР ход

" Да поискаш оставката на Гешев от Висш съдебен съвет, който два пъти не я гласоподава, без да кажеш и дума каква смяна на Конституцията е нужна или за промяна на Висш съдебен съвет, може да бъде единствено и само ПР ход. Неубедителен. Слаб. Излишен ", написа в профила си във Facebook Бориславова.

" Както и да предлагаш среща, когато авансово знаеш, че другата страна не може да участва. Явно не искаш среща или нямаш съществени планове към нея. И след това по какъв начин да не излъчиш министри за кабинет на ГЕРБ ", добави тя във връзка обстоятелството, че ГЕРБ не одобри настояването на ПП-ДБ срещата да се отсрочи за петък поради отсъствието на Асен Василев и Кирил Петков, които са в чужбина. 

" П.С.: ПП-ДБ ще продължим да настояваме и да поддържаме систематичните старания за преобразяване на България в правова страна с самостоятелна правосъдна система и работеща прокуратура. Независимо дали сме ръководещи или съпротива. Ще стоим зад правилата си. И те не се сменят според от възможностите за сформиране на кабинет. Защото другояче са непотребни ", разяснява още Лена Бориславова.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР