Да победиш съдбата - такава е историята на 28-годишната Вера

...
Да победиш съдбата - такава е историята на 28-годишната Вера
Коментари Харесай

Да победиш съдбата: Вера не вижда с едното око, претърпява 14 операции, а днес граби с пълни шепи даровете на живота

Да победиш ориста - такава е историята на 28-годишната Вера Асенова. По рождение не вижда с лявото си око, само че това не ѝ пречи да се осъществя като професионален ски играч, както и да кара. Животът ѝ се прекатурва след тежък случай, все пак тя не губи вярата си и продължава да бъде сполучлива. Има няколко образования и през днешния ден работи във финансова компания.

Историята на " Вера/Вяра " може да гледате през днешния ден от 16:00 часа в поредицата " bTV споделя " с създател Радиана Божикова и оператор Алексадр Осиченко.

„ Българите са доста корави хора, доста положителни хора “, споделя фотографът Иво Данчев

„ Казвам се Вера Асенова. На 28 години съм. Работя във финансова компания и се занимавам и с няколко спортни интензивности. Обичам нежните слънчевите лъчи. Дъха на гората. Непокорността на ветровете. Стръмните скатове. Чувствам се свободна, можеща, жива “, споделя героят в днешния епизод от поредицата.

„ Бях професионална ски състезателка. Докато един ден пистата не прекатурна живота ми. Преминах 14 интервенции. Имам над 100 шева на левия крайник, който едвам не изгубих “, споделя още тя.

За живота и чудесата на светеца през днешния ден описват стенописите в църквата в Мира

„ Днес още веднъж стъпвам самоуверено. И мародерствам с цялостни шепи от даровете на всеки нов ден. Имам мощна религия “, декларира Вера.

Последните месеци от живота си българският стихотворец прекарва в Италия

„ По рождение не виждам с лявото ме око въобще. Всъщност, това е нещо, което в това число хора, които познавам, не знаят. Аз съм родена по този метод и в действителност в никакъв случай не съм си представяла света по различен метод. Винаги са ме отглеждали, все едно няма никакъв проблем. И в действителност това ми е помогнало “, споделя тя.

Историята на Вера – гледайте през днешния ден от 16:00 часа в поредицата " bTV споделя ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР