Да питаш „Хареса ли ти сексът с мен“ след любовната

...
Да питаш „Хареса ли ти сексът с мен“ след любовната
Коментари Харесай

Как да разберете дали сексът с теб му е харесал?

Да питаш „ Хареса ли ти сексът с мен “ след любовната нощ, значи, че ти се желае да получиш купища похвали по собствен адрес. Но истината се крие не в неговия отговор, а в реакциите му откакто сте мачкали чаршафите часове наред. По тях, даже той да не ти е споделил нищо, можеш да схванеш доста, написа rozali.com.
Ако не му се е получило, той...
Опитва се да се оправдае с всевъзможни истини и неистини, само че това въобще не значи, че той не те желае, или че постоянно има проблем с ерекцията. По-скоро това се случва за първи път, или пък се случва не толкоз постоянно, по тази причина в този момент той реагира не по най-адекватния метод – претърпява, нервничи или става нападателен. Истината е, че в сходна обстановка даже Джесика Алба не би могла да помогне, тъй като мъжът в този миг се интересува само и единствено от това да успее да се потвърди на себе си и на всички в близост, че протичащото се към момента не е краят.
Настоява за втори опит
Той не желае да те пуска да си отидеш и това е обикновено, откакто сте били дружно в леглото. Ако мъжът смогне да се събере духом и да успее да управлява мъжката си горделивост, тъй че тя да действа вярно, то може тематиката за неуспеха да бъде захлопната и забравена вечно. Но в случай че и вторият път е цялостно крушение, то да се преструваш, че нищо не се е случило, не е най-хубавата концепция. В този миг той въобще не желае да слуша твоите доводи: „ Нищо ужасно, случва се на всеки. “ Защото твоята половинка – не е всеки. С него такова нещо просто не трябва да се случва!

Вини за всичко теб
Ако всеки неуспех го напряга, сексът за този мъж е директно обвързван с възприятието на позор. Не разчитай, че той ще се трансформира в добър ухажор. Когато чуеш претенциите му, просто благодари за рецензията, само че не позволявай това да се случи наново. Сексът е за двама и е отговор на нещата, които се случват сред тези хора. Ако твоето момче след неуспеха е кълбо от нерви, незабавно го измъквай от положението и отивайте да пиете кафе, да гледате филм или просто да се разноските в парка. Така той ще може да се отпусне и да оправи настроението си. А и ще разбере, че ти го цениш освен поради оргазмите, които ти подарява, (макар че и по тази причина също), само че и за времето, прекарано отвън спалнята, когато вие просто се наслаждавате един на различен.
Веднага след секса той...
Обещава в никакъв случай да не се разделите. Това може би е най-точният знак, че ти си попаднала право в задачата. По-точно, че си се трансформирала за него в тази, за която бленува всеки мъж, за първи път гледал порно филм – необикновено полова жена, с която може да извърши освен номера си, само че и цялата си стратегия. Можеш да се гордееш със себе си!
Казва ти, че от дълго време желае да опита нещо по-различно
Думите му са пределно ясни: той те желае, само че не му доближава огън в секса. И тук всички се сблъскват само с този проблем – какво значи „ нещо ново “? Или той просто желае да намекне, че кучешката поза му е омръзнала и те кани най-учтиво да се качиш на трона на кралицата, сиреч да поемеш самодейността и да промените позата.
Бързо се насочва към хладилника
И си взима оттова парче пиле, салата и по едно и също време с това пие мляко, напряко от кутията. Видимо половинката ти доста се е старал по време на секса, изгорил е маса калории, които в този момент би трябвало да си набави. Можеш да се радваш мъжът, който същински се старае да поеме самодейността и дейната работа върху себе си, а и се държи дълго време по този метод, както на теб ти е належащо, не се среща постоянно в живота. Пази си гаджето и го храни в точния момент и качествено.
Продължава да те гали, да ти приказва благи думи и да те целува
Почти е несъмнено, че това момче е огряно от нещо. Божествен мъж, който по всяка възможност един път е взел в ръцете си Енциклопедията на секса и е схванал, че всички дами след секс се нуждаят от доза деликатност и обич.
Разказва ти по какъв начин неговият другар е направил това с гаджето си
Добре е, в случай че този другар в действителност съществува, тъй като в случай че не е по този начин, то ти слушаш в този миг носталгични разкази за някогашните на настоящия ти обичан. Така че умерено можеш да му разкажеш за този случай, в който твоя близка е правила секс на всички места, където ѝ изпаднел случай, а той те води единствено в спалнята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР