Да отричаш това и да твърдиш, че животът само на

...
Да отричаш това и да твърдиш, че животът само на
Коментари Харесай

Джамбазки пред ЕП: Всички животи имат значение!

Да отричаш това и да твърдиш, че животът единствено на една раса има значение, това, уважаеми левичари, е расизъм!

С тези думи българският представител в Европарламента и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – направи послание в залата на Екологичен потенциал по наболялата тематика за расизма. Дебатът беше издигнат по време на юнската пленарна сесия на Европейския парламент, наред с тематики като бъдещите връзки сред Европейски Съюз и Обединеното кралство, обстановката в Шенгенското пространство, новата бюджетна рамка на Европейски Съюз, проектите за възобновяване на Европейски Съюз след пандемията от COVID-19 и други

Джамбазки размаха пръст на Европейска комисия за "утопията " с незаконните мигранти и отбраната на границите

През първия ден на сесията от трибуната на Европейския парламент Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – прикани сътрудниците си да почитат и пазят значимостта на всички животи без значение от тяхната раса. Защото изказванието, че единствено животът на една раса има значение* единствено по себе си е расизъм.

Според Джамбазки вменяването на виновност поради раса и генезис е извънредно подло политическо деяние.

Ето и цялото изявление на българския евродепутат от ЕКР/ВМРО:

Всички животи имат значение! Да отричаш това и да твърдиш, че животът единствено на една раса има значение - това, уважаеми левичари, е расизъм. Да твърдиш, че една раса е отговорна за всичко, това също е расизъм. Да твърдиш, че единствено една раса е значима - още веднъж, познайте, и това е расизъм.

Изберете си, уважаеми сътрудници, коя теза защитавате. Или би трябвало да почитате всички животи, или защитавате по същността си расистки тези. И освен това, когато употребявате една гибел и една покруса, с цел да трупате политически капитал – това, уважаеми, е двуличие. И то от дълго време е прийом на комунисти, на левичари и на анархисти.

И подсещам на всички Вас, които носите тези фланелки, че когато размахвате знамето със сърпа и чука, аленото знаме, би трябвало да се замислите какъв брой човешки животи погуби комунизмът и болшевизмът в целия свят, които по този начин възхвалявате. Когато оправдавате вандализма, това също, уважаеми, е двуличие.

И още нещо значимо желая да Ви кажа. Когато моите предшественици са се борили против робството, против турското иго в България, те са се борили почтено, с оръжие в ръка, а не са грабили магазини и не са крадели обувки и облекла.

Вменяването на виновност поради произхода е непочтено, подмолно и неправилно, уважаеми. Вменяването на виновност в една раса е извънредно подло политическо деяние. Опитвате се да накарате някого да се усеща отговорен поради произхода си. Не! Това няма да се случи!

Не единствено, че аз не се срамя от моя генезис и от своята нация, в противен случай, гордея се с античната и велика нация, на която числя се. Благодаря Ви!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР