Да отглеждаш деца означава да тренираш въображението си във всяка

...
Да отглеждаш деца означава да тренираш въображението си във всяка
Коментари Харесай

Свежи идеи как да бъдете забавна майка

Да отглеждаш деца значи да тренираш въображението си във всяка секунда. Да ти дадат купата " Забавна мама " пък е по-хубаво от всяко самопризнание. Естествено всяко семейство има своите хрумвания за забава, съгласно усети и възрасти, само че има някои свежи хрумвания, които могат да ви свършат работа, написа dir.bg.

Някои майки регистрират обстоятелството, че посредством игри и веселба стават най-близки с децата си, а това работи за в бъдеще - споделят, да ни усещат другари.

Ние сме техни родители и би трябвало да бъдем уважавани като такива, само че можем да бъдем благи и доброжелателни в метода, по който се отнасяме към децата си.
Спретнете неподготвено танцово празненство
Това не изисква подготовка или обмисляне. Просто вземете телефона си и пуснете ария. Всъщност даже не казвайте на децата си какво ще вършиме.

Когато музиката стартира, танцувайте в близост и ги поканете да се причислят към вас. В началото може да ви гледат с съмнение, само че ще харесат небрежността на концепцията или най-малко да посмеят - и това отново е победа.
Говорете с акцент
Грабва вниманието сигурно. Децата изпадат в безспорен унес от смях. И да не са сполучливи акцентите, карат ги да се кикотят.

За реализиране на още по-голям смях се преструвайте, че нямате визия защо приказват. " Акцент? Какъв акцент? Това е моят естествен глас! ".
Нарисувайте си един на различен портрети
Вземете молив и хартия и накарайте детето си да ви нарисува на портрет. Едновременно е занимателно и стоплящо сърцето да видиш какво рисуват и по какъв начин гледат на теб.

С щерка можете да си извършите мини спа център. Лакирайте ноктите ѝ или я оставете да лакира вашите. Направете си масаж на гърба. Направете няколко йога разтягания дружно. Прекарайте 20 минути, преструвайки се, че сте дружно на спа.

Направете слайм дружно. Това е като слуз, желе, която се лепи по стената, отвратителна е за възрастните, само че децата си я харесват. Има разнообразни предписания за продуктите, които да употребявате от сорта на прахуляк за пране, препарат за миене на съдове и други.

Нека пропуснат един ден в учебно заведение, с цел да отидете на кино. Някои родители в действителност вършат това! Бягството и възприятие за независимост и дивотията, която вършиме дружно ще ви сближат и накарат да свалите напрежението.

Можете да вършиме физически опити. Като да вземем за пример да завържете на конец круша, да го закачите в горния край за корниза, под крушата да сложите нож и с съчка кибрит да изгорите конеца. Крушата пада и се разрязва на две.

Ако сте сръчни тренирайте и да измъкнете лист под чаша вода без да се разлее.

Играйте на супергерои. Така ще съчинявате истории, умения, които ще раздвижат фантазиите на на двете страни.

Прочетете молитва дружно и помислете по какъв начин ще сте от изгода за други хора. Когато дружно помагате на хора в потребност, хем се възпитавате, хем сте въодушевени, че вършите нещо дружно.
Организирайте борба с водни балони
Имайте пижамен ден през седмицата. Правете си прически, пуканки, обсъждайте девойките и момчетата в живота ви.

Можете да извършите конкурс за десерти. Всеки ще подготви собствен и най-после ще посочите кой ще бъде дегустатор и жури. Едно от обичаните лакомства на децата, приготвено в домашни условия е " Итън мес " - Итънска неразбория. Строшавате целувки, прибавяте бита сметана и нарязани ягоди и го сипвате в чаши. Украсата си я измисляте вие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР