Да отделиш време за себе си е предизвикателство дори за

...
Да отделиш време за себе си е предизвикателство дори за
Коментари Харесай

Последвай този съвет от принц Хари, за да се чувстваш по-добре

Да отделиш време за себе си е предизвикателство даже за принц Хари , само че наподобява, че 37-годишният татко на две деца е намерил метод.

Херцогът на Съсекс гостува на виртуалното събитие Inner Work Day на платформата за личностно развиване Better Up, където показа какъв брой значимо е всеки ден да намираме време, с цел да се съсредоточим върху себе си .

„ Грижата за себе си е първото нещо, което отпада. Щастлив съм да призная това - като брачен партньор, като татко “, показа той.

Хари признава, че всяка заран основава прозорец от 30 до 45 минути всяка заран, с цел да направи нещо за себе си , описват от. От думите му разбираме, че 2-годишният Арчи към този момент върви на учебно заведение , до момента в който Лилибет, родена през юни 2021, по това време още спи.

„ Едното от децата ми е на учебно заведение. Другото си взима сънливост. В програмата ни има спиране “, сподели той. „ Така че времето е или за подготовка, за разходка на кучето, излизане измежду природата или може би медитация. “

В умозаключение принц Хари разяснява фокуса си върху психологичното здраве. „ Изисква старания, само че от цялата работа, която вършим, и цялата работа, към която сме привлечени, това е най-пълноценната работа – с изключение на да бъда татко “.
 Принц Хари през годините  Принц Хари през годините  Принц Хари през годините  Принц Хари през годините
Докато гостува на благотворително градинско празненство през лятото, принц Хари показа на Ед Шийрън, че „ две деца несъмнено значи жонглиране “ . Пред различен посетител на същото събитие херцогът на Съсекс призна, че Лили е „ доста кротка “.

„ Досега имахме шанс “, сподели той. „ Тя е доста кротка и наподобява щастлива, че просто да си седи, до момента в който Арчи тича в близост като вманиачен. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР