Да останат с партньора си след изневяра често е немислимо

...
Да останат с партньора си след изневяра често е немислимо
Коментари Харесай

Четирите зодии, които биха останали с партньора си след изневяра

Да останат с колегата си след невярност постоянно е немислимо за доста хора. Причината е, че доверието е значима част от взаимоотношенията. След като то бъде разрушено, може да отнеме цялостен живот, с цел да се възвърне, а от време на време даже и това не е задоволително. Вероятно по тази причина изневярата постоянно е краят на връзките сред двама души.

И въпреки всичко има някои, които избират да останат с сътрудниците си, даже откакто са били предадени.

Има някои зодии, които по-често са подготвени да простят на изневеряващите си сътрудници и да опитат да запазят връзката си. Ако се чудите кои са те и за какво, продължете да четете.

Рак

Раците постоянно издигат защитна преграда сред себе си и колегата си. Те се опасяват да бъдат уязвими, даже за своя ухажор във връзка. Въпреки това, откакто съборят стените си и споделят най-дълбоките си секрети, страхове и неустановеност със колегата си, те биха създали всичко за него. Следователно, в случай че той им изневери, те в последна сметка ще му простят, единствено с цел да избегнат разрушено сърце и разлъка.

Скорпион

Скорпионите обичат да управляват всичко в живота си, като това важи и за любовните им връзки. След невярност обаче те мога да почувстват, че тази динамичност в връзките им е застрашена. Въпреки това, те евентуално ще простят случаите на невярност, единствено с цел да си възвърнат възприятието за надзор във връзката. Това е по този начин, тъй като предлагането на амнистия, когато сътрудникът моли за благосклонност, още веднъж ще върне топката при тях. Това ще ги сложи в състояние, в което сътрудникът би направил всичко, с цел да угоди на Скорпион. А това е идеална обстановка за хората от тази зодия.

Телец

Телците са от най-хубавите хора в зодиака. Родените под този знак ценят лоялността и верността в колегата си. За тях това е в основата на здравите връзки. Но на първо място те са склонни да се доверяват сляпо на сътрудниците си, изключително когато са в дълготрайна връзка. Това затруднява забелязването на минусите на половинките им. Дори когато сътрудникът изневерява, те ще останат във връзката и ще откажат да захвърлят любовта си. Да, доста от представителите на зодия Телец са склонни да простят невярност. Това обаче не трябва да ви подвежда, защото след невярност има последствия. Те може в никакъв случай да не не помнят случилото се или най-малко ще го помнят за много дълго време.

Риби

От всички водни знаци Рибите са тези, който е минимум евентуално да прекратят връзката си след невярност. Подобно деяние от колегата им би ги наранило надълбоко. Любовта към него обаче не е единствената причина, заради която те биха взели решение да останат. Рибите държат да поддържат фасадата си в обществото,  а едно сходно деяние би я разрушило на части. Хората, родени под този знак, постоянно желаят да запазят добър имидж в очите на приятелите и фамилията. Следователно те биха се пробвали да скрият прегрешението на колегата си и да се обединят с него, с цел да продължат да се вършат на идеалната двойка. Това ненапълно е разбираемо, само че би било единствено краткотрайно решение. Рано или късно последствията от изневярата ще стартират да се отразяват и Рибите няма да могат да прикриват случилото се.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР