“Да организираш събития в България е трудно, а крипто събития

...
“Да организираш събития в България е трудно, а крипто събития
Коментари Харесай

Как премина първото крипто събитие на кораб в България

“Да организираш събития в България е мъчно, а крипто събития е още по-трудно! Вижте по какъв начин мина първото по рода си крипто събитие на транспортен съд в България. ”, споделя Иван Драганов, създател на Кибер Хора.





„ Това събитие остана в нашите сърца! Благодаря още веднъж на всички, които пристигнаха, на целият ми екип и на вас, за това че гледате и подкрепяте това, което вършим! Поклон пред вас! Събитие 2.0 към този момент е реалност, за още 100 напред! Кибер Хора - IN! “, въодушевено добавя Иван.



Този ивент бе проведен от и

“Събитието, което организирахме се трансформира в едно от най-големите и обилни за крипто общността в България. ”, споделя Иван.

Целта на екипа на „ Кибер Хора “ е развиване на общественост от фенове на децентрализираните финанси, основаване на събития и нови благоприятни условия както и повишение на осведомеността на българите за крипто активите посредством налична информация.

Сред лекторите бяха:
Марина Мучакова , един от най-хубавите данъчни експерти в областта на криптовалутите. Веселин Георгиев , Blockchain и Web3 експерт, разрастващ цялостната визия и проекти на Binance в България. Неделчо Богданов , български аниматор, прочут като създател на интернет сериала „ Българ “. Той е основател и на първия български 3D анимационен филм, както и на NFT план. Иван Драганов , основател на плана " KiberHora ", целящ да отвори вратата на елементарния човек към света на криптовалутите.

Ростислав Тотев - Основател и шеф на Altcoins.bg. Васко и Боби - Основатели на Evolves Tech, Complete Web3 Marketing incubator Паула Тавангар - шеф в SwissBorg Виктория Солтес - основен изпълнителен шеф на PSP Angels
Ако това което Кибер Хора вършат ви харесва, може да ги последвате в обществените мрежи:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР