Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното въвличане на

...
Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното въвличане на
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, водач на листата на БСП във Варна и Шумен: Само гласът за БСП ще пребори мафията и паралелната държава на “сглобката” с любезното съдействие на ДПС


Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното замесване на България във боен спор с глас за номер 24, прикани социалистът

 

Важно е да не се повтори още една порция от същото, което гледахме през последните месеци, тъй като това, което се случваше - беше еднакво в доста от случаите на национално изменничество. Това сподели по време на дебата в предаването “Тази заран ” по btv лидерът на листата на Българска социалистическа партия във Варна и Шумен Борислав Гуцанов.

“Давам образци с няколко от обстоятелствата - може ли ние да подаряваме оборудването за „ Белене “, когато можеше тази атомна централа да стартира да работи и то единствено против 5 милиарда евро. Тези пари да се върнат в границите на към четири години, тъй като не може това болшинство, което доскоро си подават топката и още веднъж са подготвени да подпишат сходни съглашения, да разясняват по този начин лековата какво се случва през последните месеци ”, сподели Гуцанов в ефира на националната телевизия. “Налице е национално изменничество - два пъти се подписва контракт, от който губим даже народен суверенитет против 30 милиарда да бъде издигната централа в Козлодуй по една технология, която я няма на никое място по света, непозната страна дефинира кой и по какъв начин да строи в това число и компаниите, които да бъдат там. Това не е ли национално изменничество? ”, безапелационен беше варненският лидер на социалистите.

“Да сразим демографската злополука с всички обществени пакети, предлагани от Българска социалистическа партия! Да се надигнем против корупцията и да върнем разговора в политиката. Да опазим мира и да не допуснем по-нататъшното замесване на България във боен спор! Само Българска социалистическа партия може да подсигурява това ”, бяха финалните думи на Гуцанов към гласоподавателите.

 

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР