Да обзаведеш дома си е супер интересно и увлекателно занимание,

...
Да обзаведеш дома си е супер интересно и увлекателно занимание,
Коментари Харесай

7-те големи ГРЕШКИ които допускаме при обзавеждането на дома си

Да обзаведеш дома си е супер забавно и увлекателно занятие, което може обаче да ви накара да се заиграете, отнесете и превърнете дома си в китайска кинкалерия изпълнена с непотребни дреболии. 



Претрупване

Тази неточност се позволява най-често от любителките на етническия и модерния интериор в жанр „ прованс ”. Всяка една " дреболия " би трябвало да бъде деликатно премислена. Ако има килим, той би трябвало да е единствено един. Ако фотографията е в рамка, тогава тя би трябвало да е или на стената, или върху някой долап. 

Изкуствени растения

Единственото място, където наличието им е подходящо, е банята. Във всяко друго помещение носят само и единствено тип на на ниска цена.

Диван и две кресла
 5 остарели неща, които ще скапват всеки интериор 5 остарели неща, които ще скапват всеки интериор
Всеки се стреми да подреди дома си най-уютно и в това време съвременно. Харчат се доста пари за мебели, материали и интериорни планове....

Някога във всеки един апартамент е имало такива комплекти. Но времената се трансформираха и през днешния ден това наподобява по този начин като че ли сте на посетители на остарялата си баба. Затова комбинирайте многообразие от мека мебел, която да се добавя една друга.

В един цвят

Едноцветният интериор, както и едноцветното облекло, от стилно може да се трансформира в очевидна проява за мързел и в действителност всякаква липса на усет. Разреждайте с дребни, само че ярки акценти, които да способстват. 

Кич

В никакъв случай не би трябвало да превръщаш жилището си в общ брой от предмети, които ти харесват! Дори карираното шотландско одеяло, стилният абажур и модерната дребна масичка ръчна направа, когато са безвкусно съчетани, могат вместо декорация да се трансфорат в просто един миш-маш.
 5 простички промени, които може да направиш в дома си, с цел да пребориш депресията 5 простички промени, които може да направиш в дома си, с цел да пребориш депресията
1. Оградете се със зеленина. Няма подозрение, че прекарването на време измежду природата е потребно за душата ви, а  изследванията ...

Прекалените трендове

Окачените тавани от гипсокартон с многочислени цветни лампички и бар столчетата са подобаващи за някое заведение, само че не и за дома ви, тъй като не могат да му придадат никакъв уют.



Тъмни мебели

Ако таванът ви не е задоволително висок, те ще ви изиграят неприятна смешка, тъй като ще създадат по този начин, че пространството да наподобява доста по-малко, в сравнение с е в действителност
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР