Да обичаш силно и да си верен на човека до

...
Да обичаш силно и да си верен на човека до
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще ви задушат с обичта си

Да обичаш мощно и да си правилен на индивида до теб е качество, което все по-малко хора имат.

Има обаче една обич, която е толкоз мощна и задушаваща, че най-после се оказва всичко друго, само че не и същинска. Когато дадеш независимост на индивида до себе си, тогава обичаш същински.

Ето кои са трите зодии, които могат да задушат индивида до себе си със своята обич:

Телец 

Обсебващи е меко казано. В началото Телците си дават тип на хора, които не се интересуват доста къде е половинката им и с кого прекарва свободното си време. Те подвеждат своите сътрудници и им насаждат чувството, че са хора, които нямат проблеми с ревността и мощната задушаваща любов. Колкото по-сериозни стават взаимоотношенията им обаче, Телците задълбават възприятието на благосъстоятелност. Тогава представителите на този знак към този момент не виждат за нужно да сдържат нездравото си любознание и разпитват непрестанно половинките си – къде са били, какво са правили.

Телците имат потребността половинките им да правят всичко с тях, в противоположен случай се усещат несигурни. Те са сложни за обичане и не им е елементарно да се оправят с този проблем.
 невярност ThinkStock/Getty Images
Близнаци

Коварна зодия, която обаче, за разлика от другите, не крие своите уязвимост и и поставя картите на масата още първоначално. Близнаците са суетлив знак и обичат непрестанно да им бъде напомняно, че са неповторими същества и няма по-добри от тях - нито по душа, нито по визия.

Тяхната обич е доста мощна, само че с това идва и обсебването, което с изключение на, че не могат, само че и НЕ желаят да управляват. Те считат, че хората до тях са тяхна благосъстоятелност и за това постоянно си разрешават да ги третират като такива. Близнаците са сложни характери с доста условия и условия, на които малко представители от другите знаци имат самообладание да отговорят. Те постоянно сменят сътрудниците си тъкмо затова. 

Козирог 

Много властна, отмъстителна и завладяваща зодия , която счита, че светът се върти към нея. Козирозите не обичат да разделят. Заради това, те са толкоз ревностни, че малко хора могат да се оправят с тяхното възприятие за неустановеност. Често ревизират телефоните и персоналните диалози на своите половинки, като не считат това са неверно, а за тяхно право, откакто са отдали живота и всекидневието си на различен човек.

Козирозите не понасят мисълта, че някой може да спре да ги обича и по тази причина по всевъзможен метод се пробват да задържат любовта на своята половинка. Начинът, по който го вършат обаче, е уморителен за всеки естествен човек, който има потребност от персонално пространство.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР