Да обичаш някого е нещо, което променя цялото ни ежедневие,

...
Да обичаш някого е нещо, което променя цялото ни ежедневие,
Коментари Харесай

Невероятно: Мъж бе задържан, заради закъснялата си съпруга

Да обичаш някого е нещо, което трансформира цялото ни всекидневие, цели и ценностие в живота. Когато намерим своя човек, той се трансформира в най-важния приоритет, по отношение на който съобразяваме всичко останало. По тази причина постоянно вършим жестове, без да се замислим, че те могат да бъдат неуместни или даже противозаконни – просто тъй като сме окрилени от любовта и тя ни кара да се държим първосигнално, без да позволим на разсъдъка ни да се намеси. Днес ви представяме по какъв начин един мъж бе арестуван, точно поради любовта си към брачната половинка си.

Мъж в западния немски град Есен е попречил на пътнически трен да потегли, защото брачната половинка му още не се била появила, предават от blitz.bg. Влакът се намирал на гарата, подготвен за тръгване, когато 34-годишният мъж, чието име не се загатва, помолил машиниста да изчака закъснялата му брачна половинка.

След като машинистът отказал да извърши молбата му, брачният партньор застанал на железопътната линия пред влака, осуетявайки тръгването му. В последна сметка жена му се появила и двамата отпътували с влака. Федералната полиция обаче очаквала двойката на идната спирка. Мъжът е арестуван и измамен под отговорност за възпрепятстване на публични услуги.

Задържане (или арест) е отнемане от правото на свободно напредване. То може да бъде осъществено от органите на Министерство на вътрешните работи или цивилно лице (частен арест). Обикновено са арестувани лица, за които има сведения: че са направили престъпление; подготвият се да извършат такова; имат тежко психологично отклоняване, което води до противозаконни действия; пречат на полицейските органи да извършват служебните си задължения; неспособност да се откри идентичност. При всеки случай на задържане на лицето би трябвало да му бъдат обяснени аргументите за задържане и правата, които то има (на защитник-адвокат, период на задържане и други).

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР