Да няма трети сезон на Игри на волята“ или той

...
Да няма трети сезон на Игри на волята“ или той
Коментари Харесай

Тодор се закани: Ще спра Игри на волята

Да няма трети сезон на " Игри на волята “ или той да не бъде осъществен от същите продуценти – това е идеята, зад която стои спортистът с престъпно минало Тодор Желязков, откакто получи покана за непринудено погашение на 100 000 лева В близо двучасово включване онлайн в обществените мрежи участникът във втория сезон на предаването описа своята позиция от абсурда, като заяви, че е подал сигнал до истинската продукция в Колумбия и чака в скоро време мнение от там, написа вестник " Монитор ".

" Искам да спрат с лъжите към елементарните хора, че това ще бъде трамплин за тях в живота “, изясни Желязков, чиито откровения онлайн бяха водени от Петър Низамов. Спортистът разгласи, че няма да изплати въпросните 100 хиляди лв., поискани му поради нарушение на контракта. По думите му, документът бил неразбираем. Тодор не съумял и да го изчете детайлно преди да го подпише. Така, по думите му, той схванал, че наградният фонд е намалял двойно спрямо първия сезон едвам при идването на терен. Според Желязков и Низамов до съд няма да се стигне. Нещо повече, Тодор разгласи, че има съображение самият той да заведе дело против " Игри на волята “, защото си тръгнал от шоуто със " междинна телесна щета “.

Става дума за счупена кост на стъпалото, която не била снимана на рентген макар апелите на медиците на терен, изяснява Желязков.

" Не му е обещано правото на осведомен избор – да разбере каква е контузията му и да реши дали желае да остане в предаването “, добавя още Низамов. Вследствие на това пък Желязков изпитва и по-дългосрочни вреди, оповестява самият той.

" От тогава нито едно съревнование не ми върви. Едно отхвърлих, а на други 2 съм нерешителен и ме боли “, споделя той, уточнявайки че съгласно него костта е зараснала изкривено. Желязков не скри разочарованието си от потреблението на прекомерно доста пъзели в игрите на Арената, като точно логическите задания помагали съгласно него на продуцентите да манипулират крайния резултат. Тодор не пропусна да спомене и проблематичния пъзел, който му донесе победа против Влади на елиминационната борба.

Той изясни, че е схванал, че не го е наредил вярно едвам откакто изгледал въпросния епизод вкъщи. За сметка на това пък авансово знаел изхода от конфликта му с Катя и Йоанна. " Знаех още преди да отидем на борбата. Подшушнато ми беше подмолно “, разгласи той във връзка борбата, поради която се раздели с " Игри на волята “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР