Да няма бивши гаджета с това име - това е

...
Да няма бивши гаджета с това име - това е
Коментари Харесай

Да няма бивши гаджета с това име - златното правило на Ханджиева, когато избира име за своето бебе

Да няма някогашни гаджета с това име - това е златното предписание на актрисата Даяна Ханджиева, когато дава име на своето бебе Антони. Този закон също важи и за половинката на чаровницата от " Скъпи наследници ", баскетболиста Кристиян Ставрев. Спортистът очевидно не е имал някогашна възлюбена, която се е казвала Антония. Младото семейство приготвя лист с критерии, с които се е съобразило, с цел да избере името на бебешора.

" Името би трябвало да е интернационално, само че да не звучи откачено на български ", споделя актрисата, която вижда интернационалните вероятности за своята рожбичка. Артистката също е взела поради това, че мъчно могат да се подиграват с неговото име и няма да го бъркат с някое друго, както се случва постоянно със самата Даяна.

" Да може елементарно да се извика на площадката ", практично гледа върху нещата филмовата звезда. Въпреки че изборът на името на дребния Антони е бил взаимен, превес е имала мамата - " на майката да й харесва, въпреки всичко тя го е раждала ", споделя брюнетката.

Освен за тайните за избора на име актрисата споделя и повече по какъв начин минават първите месеци на бебешора с младата майка.

Ханджиева, както доста дами след раждане, е имала много компликации с кърменето.

" В началото бебето ядеше постепенно и отиваха по час и половина в кърмене и по този начин по 7-8 пъти дневно ", споделя Ханджиева за своята битка с кърмата, " по-късно се сблъсках със задръстване на каналче и " блистери ", след това кърмата ми понижа фрапантно " - споделя актрисата.

Тя изпитва ужасни болки, само че това не я стопира да даде най-хубавото за своето бебенце. Всички тези трудности карат актрисата да чете доста книги по тематиката, само че в последна сметка родителката е решила да разчита на естественото - " Постепенно оставих природата да знае повече от книгите и в този момент нито виждам часовник, нито броя мг, детето е крепко, аз - спокойна ", твърди младата майка. Даяна към този момент с лекост може да кърми своето детенце и даже се похвали с шишенце, изпълнено с изпомпана кърма, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР