Да, ние всички знаем колко много е полезен чесънът, но

...
Да, ние всички знаем колко много е полезен чесънът, но
Коментари Харесай

Бабината рецепта, която ни избавя от всякакви грипове и настинки!

Да, ние всички знаем какъв брой доста е потребен чесънът, само че като че ли забравяме най-много, когато имаме потребност. Тази бабина рецепта за чеснова вода, ще свърши същински чудеса с тялото и здравето ви, изключително когато не са в изключително положително положение.

Съставки:

2-3 скилидки чесън

3 резенчета свеж лимон

3-4 капки зехтин
Ето защо сигнализира неочакваното предпочитание за лук или чесън
Дефицитът на избрани витамини и минерали в организма, проблеми с действието на тъкани и органи, редица болести могат да бъд...

1 чаша топла вода

Приготвяне:

Изчистете чесъна и го нарежете на дребно. Сложете го в подобаващ съд. Добавете лимона и зехтина. Оставете за 15 минути. След това прецедете отварата и използвайте.

Чесънът е едно от най-хубавите антибактериални средства, който пречиства дейно кръвоносните съдове, стомаха и гони паразитите. 

Калият, съдържащ се в лимона, укрепва сърцето и въздейства удобно на работата на основния мозък, на нервната система, както и на храносмилателната система и на черния дроб.
За кого не се предлага потреблението на чесън и лук?
Чесънът и лукът обичайно участват на родната софра като фалшификация за овкусяване на салати и ястия, в нетрадиционната медицина ка...

Редовната приложимост на чеснова вода понижава риска от сърдечни болести и оказва помощ и за разреждането на кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци. 

Редовната приложимост на чесновата вода прави организма по-устойчив към инфекции, понижава болката в ставите и се грижи за положителното положение на черния дроб и бъбреците.

Най-добре е да я консумирате заран, 30 минути преди закуска. Ако взимате някакви лекарства за разреждане на кръвта или препарати за намаление на кръвното, не употребявайте преди консултация с доктор!

Чесновата вода е и доста ефикасна при намаляване, тъй като бързо унищожава непотребните мазнини в региона на корема, като подтиква метаболизма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР