Да не си помислите, че водещите новини в Русия са

...
Да не си помислите, че водещите новини в Русия са
Коментари Харесай

Топ-новина в Русия: Ново предсказание на Ванга от септември - Медии

Да не си помислите, че водещите вести в Русия са хилядите убити и бягащи бойци? Или най-малко локалните им избори, които правеха в неделя?

Не. Топ новината е ново знамение на Ванга.

То е закачено като извънредно в огромния телеграм канал Россия Новости 24/7. Публикувано е в десетки медии и други телеграм канали. Има десетки хиляди споделяния и още повече лайкове.

Според руските медии Ванга е направила пророчеството си през септември тази година. Никой не е обърнал внимание на дребната детайлност, че тя е умряла през август 1996 година

Новото знамение на Ванга е, че страна, която води скрита война с Русия, ще загуби и ще загине. А Русия ще се сплоти с две други страни, с които в този момент я разделя " огромна вода ". 

" По нейните думи, с помощта на отражението (в огромната вода) страната ще може да разпознае " техните двулики лица " и да разкрие заговора ", вкарва спомагателна меродавност Россия Новости 24/7.

В публикацията се напомня, че " не доста по-рано " пророчицата е направила друго предсказване - че през 2022 година ще има доста бедствия и спорове.

Финалът също е величествен:

Междудругото стартира да се сбъдва страшното знамение на Ванга за маймунската шарка. Пророчеството е намерил Сергей Косторной, който смята себе си за кум на прославената пророчица ".

Въпросният Сергей Костерной е нормалният източник на нови предсказания на Ванга. Той е виждал Ванга единствено един път - през 1995 година, когато е пристигнал в България като част от ефирен екип, пристигнал да прави филм за нея. Много по-късно той споделя, че по същото време имало течала сватбата на Лилия Гущерова (роднина на Ванга) с някой си Иван. Тогава Ванга му споделила, че тя ще е кума, само че желае Костореной да е кум. С годините от кум на Лилия, Костревой се ребрандира като кум на Ванга (тя е родена през 1911 година, той през 1957 г.) и с тази купа взе участие в голям брой телевизионни излъчвания, където оповестява нови предсказаания на Ванга и ги пояснява.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР