Да, не само Меркурий може да бъде ретрограден - това

...
Да, не само Меркурий може да бъде ретрограден - това
Коментари Харесай

Ретрограден Юпитер ни връща към стари творчески планове

Да, освен Меркурий може да бъде назадничав - това се отнася за всички планети. На 7-и октомври Юпитер забавя ход и два дни по-късно настава в ретроградна фаза, която ще продължи до 4-ти февруари 2025 година Ретроградната му разходка ще се случи сред градусите 21 и 11 в символ Близнаци.  

Свикнали сме да търсим отрицателното в думата „ назадничавост “, а в действителност това състояние на планетата ни дава опция, време и запас да надградим над това което имаме, да разместим, да променим и да подобрим тематиките на Юпитер в Близнаци, изяснява топ астрологът Венета Матева. 

Времето на ретроградното придвижване на Юпитер ще бъде плодородно за осъществяване на бизнес проекти, свързани с рекламата, маркетинга, груповите събития, личностното развиване, писане на книги и/или нови публикации, дотъкмяване на обучение и/или курс, намиране на съидейници, създаване и/или проверка на обществени платформи.

Върнете се към остарели креативен проекти и потърсете нови вероятности. Периодът е великодушен на вдъхновяващи хрумвания и разрастване на проекти.  

Времето е уместно да обмислите с какво ви е прелестно да се занимавате и какво ви радва да учите. Имате ли потребност от нови действия и насърчаване на занимания. Излезте от заобикалящата ви среда и потърсете нови хора с вашите ползи. Вижте какво ви въодушевява и бъдете отворени за запознанства, пътувания и прекарвания. 

В международен проект следва проверка в областта на връзките, превоза и договарянията.

Хората, родени с назадничав Юпитер в картата си, са тези, които са подготвени сами да стигнат до своята лична истина. Те не имат вяра на непознати думи и не се въздействат от мнението на близките. Отличават се със задълбочено мислене, лична позиция и тактика за деяние. Не очаквайте от тях сляпо доверие и поддръжка. Бъдете откровени и те ще ви се отблагодарят със съществено приятелско рамо, незаменима помощ и съпричастност. 

За тях интервала ще бъде въодушевяващ скок за развиване и сбъдване на фантазии в сферите на личностното развиване.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР