Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата, каза

...
Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата, каза
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС да се готви за предсрочни избори

„ Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата ”, сподели водачът на придвижването
„ Байрамът мина - да се готвим за предварителни избори. Единни и обединени да защитим демокрацията. Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата! ”.

Това сподели водачът на придвижването Мустафа Карадайъ в хасковското село Караманци.

Той, депутати и активът на придвижването участваха на  възпоменателен протест за майските събития отпреди 38 години, когато в селото е почнал по този начин нареченият Възродителен развой.

Движение за права и свободи е за предварителни парламентарни избори, акцентира Карадайъ.

По негови думи свободата и демокрацията би трябвало да се защитят единно и мощно и по този начин да се тръгне към решение на проблемите.

В словото си водачът на Движение за права и свободи уточни, че през 1994-95 година принудително са били заменени имената на 1,3 млн. български жители, а оказалите опозиция против асимилацията назова „ герои на българската народна власт ”.

След 30 години народна власт в терена на политиката - Народно заседание, се настаняват хора, които мъчно биха дефинирали понятията „ народна власт ” и „ политика ”, добави Карадайъ. Според него лицемерието е реалност в днешната политика.

„ Ние сме бранителите на свободата и демокрацията в България. Платили сме доста висока цена за тях и сме призвани да ги пазиме всеки момент, всекидневно, с цел да не допуснем това, което някой се пробва отново да прави ”, съобщи водачът на Движение за права и свободи, представен в Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР