Да направим деня по-пъстър и красив с рисуваните сюжети. До

...
Да направим деня по-пъстър и красив с рисуваните сюжети. До
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Най-интересното в столичните галерии

Да създадем деня по-пъстър и хубав с рисуваните сюжети. До четвъртък в изложба Арте имате късмет да надникнете в картините на Атанас Шаренков, с родния пейзаж в духа на поетичния вълшебен натурализъм.

В изложбата, отдадена на 75-тата годишнина на художника са включени и непоказвани картини, благосъстоятелност на фамилията му.

Русе и Париж разкриват хубост и секрети в изложбата на Василка Монева.

Обяснение в обич към родния град на художничката и града на любовта. „ На Русе и Париж с обич ” - по този начин Василка Монева озаглавява изложбата, подредена на " Шипка " 6.

Оценява изключителния шанс да се роди и да живее в един благороден град, носещ духа на Европа. А за другата си обич споделя „ Хубавата ера от дълго време е отминала, само че в неуместните ателиета на Монмартър, по дребните улици към момента се чуват стъпките на огромните и обичани мои художници, там където са се опивали от мощния лъх на свободата. Не можех да не направя реверанс към тези, чиито картини са ми помагали да диря пътя, по който да ходя. "

Да открием любовта сред редовете. Трябва единствено да се разходим в Градската градина в София. След оспорван конкурс авторитетно жури избра 18 произведения на млади фотографи с забавен и непредвиден взор върху тематиката „ Любов сред редовете ”. Най-много гласове е събрала фотографията на Гергана Курукювлиева „ Лейди и скитникът “. Идете и почувствайте любовта във фоторазказите.

Преди 85 години се организира първият самостоятелен шампионат по шахмат в България. Изложбата „ Български гамбит ” в изложба ЛИК ознаменува годишнината. Киргизстанският художник Роман Гуманюк разкрива света на античната игра - като необикновено комбиниране на спорт, просвета и изкуство, а към този момент и сериозна история.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР