Да накараш мъж да те забележи може да е едно

...
Да накараш мъж да те забележи може да е едно
Коментари Харесай

Женско помагало: Как да накарате един мъж да ви забележи

Да накараш мъж да те забележи може да е едно от най-трудните неща за една жена. Понякога мъжете, които харесваме не ни отвръщат със същото от първия миг. Когато това се случи би трябвало да използваме някои техники и трикове, с които да спечелим вниманието на мъжа, към който имаме благосклонности. Ето няколко положителни тактики да съумеете.

Свържете се с него в обществените мрежи
В днешно време съвсем всеки прекарва много време, заровен в телефона си и гледащ в профилите си в обществените мрежи. Възползвайте се от този факт. Добавете в другарската си листа мъжа, който харесвате, с цел да привлечете вниманието му. Следвайте го и му дайте късмет и той да ви последва.

Говорете с него за нещо, за което сте запалени
Говоренето за обичани занимания или занимания със пристрастеност, както и за някакви ползи постоянно притегля вниманието. Когато човек демонстрира една интимна част от света си, а точно нещата, които го вълнуват същински, неизбежно притегля интереса на индивида против себе си.

Обличайте се решително
Облеклото е нашата поръчка за характера ни. За да бъдете видяни първо би трябвало да сте атрактивни, само че без да показвате нещо, което не сте като персона. Звучи мъчно и в действителност не е елементарно да подбереш дрешника си по метод, който да те разказва като човек и темперамент, само че пък в това е колоритът на многообразието от персони. Обличайте се по този начин, че да бъдете видяни. Важно е и да се чувствате добре в облеклата си. Това ще си проличава в държанието и излъчването ви.

Направете зрителен контакт с него
Осъществяването на зрителен контакт е една от най-мощните техники за предизвикателство на интерес у другия човек. Това е невербална имитация към мъжа, който харесвате. Погледът приказва доста повече от която и да е дума. Постарайте се той да види, че го гледате с интерес без, несъмнено, да се втренчвате.

Докоснете го леко и несъзнателно
Мъжете са доста сензитивни към физическия контакт. Ако извършите по този начин, че да го докоснете като че ли несъзнателно за него ще е подсещане, че имате интерес към него. Не го правете прекомерно нападателно. Оставете мъжката природа да се задейства и той да потърси контакт по-късно. Ако сте прекомерно настоятелни ще го отблъснете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР