Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва

...
Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва
Коментари Харесай

Двете зодии, които винаги казват истината

Да можеш да кажеш истината в днешно време се оказва същински разкош. Много връзки се крепят на полза и фалш. Хората са станали по-лицемерни от всеки път. Опитваме се да се харесаме на другите или просто сме прекомерно неуверени да застанем зад мнението си. Доброволно слагаме маски и живеем в фиктивен свят.
И в случай че за мнозина това се е трансформирало в всекидневие, за представителите на два зодиакални знака въобще не е по този начин. Независимо от събитията те остават правилни на себе си и ще бъдат изцяло откровени с вас до край.  Вижте кои са те в идващите редове. Ако познавате хора като тях, ще се съгласите, че са с доста мощен темперамент.
Искрените им думи могат да ви шокират или наранят. Но едно е несъмнено – може да сте сигурни, че те са изцяло открити с вас, не обичат лъжите и интригите. Прекалено доста ценят истината и се борят за нея със зъби и нокти.
 Още не си срещнал същинската обич? Ето какво споделя хороскопът Още не си срещнал същинската обич? Ето какво споделя хороскопът
Ако някой ви каже, че не има вяра в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да откри своята половинка, само че от време на време доста от нас биват нара...
Дева
Защо представителите на зодия Дева са толкоз почтени? Те са кардинални, доброжелателни и имат вяра, че положителното ще избави света. Измамата им е изцяло непозната. Предпочитат да споделят истината, даже и да знаят цената, която ще платят за нея. Девите желаят нещата да са ясни още през цялото време. Нямат време за детски игрички и подли номера. Интригите ги натоварват и обезкуражават. Освен това Девите са доста педантични, дисциплинирани и с отношение към детайлите. В работата поставят голямо усърдие и влагат пристрастеност във всичко. В другарството и връзките си са предани и чакат същото от хората против тях. Заради своята придирчивост те ще ви засипят с рецензии, когато това е нужно. Но няма да ви излъжат и да ви оставят да живеете със заблудата, че всичко е наред. Когато вижда проблем, Девата не може да си затвори очите. Тя ще изрази негодуванието си и ще даде съвет по какъв начин нещата да се оправят по най-бързия метод. В слушайте се в Девите, тъй като те са мъдри и са претърпели доста. От техните думи можете единствено да се поучите.
Водолей
Водолеите са бунтари и неконформисти. Те са с доста мощен темперамент и постоянно споделят истината. Имат лично мнение по всеки въпрос и не се опасяват да влязат в спор, с цел да потвърдят гледната си точка. Това са хора, които се интересуват доста от света, четат, осведомят се. Отлични събеседници са и от тях постоянно можете да научите доста. Бъдете сигурни, че това, което ще чуете от тях е истина. Но не ви подсигуряваме, че думите им постоянно ще ви се харесат. Водолеите няма да пропуснат да ви порицаят или нахокат, в случай че преценяват, че се държите неподобаващо. Затова някои ги назовават и грубияни. Но те просто са директни хора и чакат и от приятелите си същото откровено отношение. Не обичат заобикалките и избират да си кажат истината в очите. А на в случай че някой не може да понесе обстоятелствата, това си е негов проблем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР