Да мислим, че партньорът ни ни е изневерил, е чувство,

...
Да мислим, че партньорът ни ни е изневерил, е чувство,
Коментари Харесай

Какво означава да сънуваш, че ти изневеряват

Да мислим, че сътрудникът ни ни е изневерил, е възприятие, което всички сме изпитвали в една връзка. Тези, които одобряват моногамията като житейска философия, постоянно ще се опасяват, в по-малка или по-голяма степен, от акт на невярност. Този боязън може да надвиши границите на будността и да се прояви и в сънищата ви. Ето за какво през днешния ден ви учим какво значи да сънувате, че сътрудникът ви е погрешен.

Несигурност във връзка с връзката

Първото нещо, което би трябвало да посочим, е, че най-прякото пояснение на съня, че сътрудникът ви е погрешен, се намира в несигурността във връзка с връзката. Нито една двойка не може да избегне това, без значение от доверието или годините дружно.

Въпреки това, фактът, че несигурността съществува, не значи, че би трябвало да господства или да управлява връзката. Ако се чувствате несигурни в колегата си (кой е той, какво прави, с кого общува), естествено е тази тъга да се демонстрира и в сънищата ви.

Това не значи, че е в действителния живот ви изневерява, а че вашата неустановеност във връзка с връзката обуславя визията, която имате за нея в сънищата си, без значение дали това подхожда или не на действителния живот.

Несигурност във връзка с личните качества

Тясно обвързвана с горното, ще посочим и личната ви неустановеност. В този случай отговорността не се приписва на вашия сътрудник, а на вас самите. Например, в случай че смятате, че не сте задоволително привлекателни, интелигентни или не сте в положение да предложите задоволително в една връзка, призракът на изневярата постоянно ще ви преследва.

Казано по-просто, да сънувате, че вашият сътрудник ви е изневерил, е симптом на ниско самочувствие, вътрешна неустановеност и проблеми със самочувствието. Когато не чувствате, че заслужавате нещо, вие се страхувате да не го загубите и даже отивате толкоз надалеч, че да оправдавате тази загуба.

Страх от занемаряване

Друго от обясненията, е страхът от занемаряване. Това е същински проблем, който може да попречи на просперитета на всяка връзка. Може даже да ви спре, когато желаете да сте в такава.

Разбира се, изневярата е една от най-честите аргументи за преустановяване на връзка. Това е може би най-резкият, най-шокиращият и най-жестокият способ за това. Страхът от занемаряване може да ви изтезава толкоз доста, че да се развие в това да сънувате, че сътрудникът ви е погрешен.

Спомени за минали прекарвания

Тъй като изневярата е относително постоянно срещана процедура, евентуално доста от вас са я изпитали в предишното. Всички тези прекарвания от време на време не са изцяло преодолени и оказват въздействие върху бъдещите взаимоотношения.

Поради тази причина спомените за минали прекарвания могат да бъдат надълбоко във вас. Дори когато мислите, че към този момент сте ги не запомнили, в случай че сънувате, че сътрудникът ви изневерява, даже когато няма действителни аргументи за това, това може да е предизвестие минали контузии.

Предупредителни знаци

Време е да включим дословното пояснение на аргументите за сънищата. Докато сте будни сте изпитали признаци, че вашият сътрудник ви изневерява. Те могат да бъдат дребни или доста явни.

Ако отричате тази опция или се страхувате да я обсъдите с колегата си, не е изключено всичко това да се прояви в сънищата ви. Мозъкът ви го прави като метод да ви предизвести за действителността, която даже и да желаете да игнорирате, към момента е там.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР